Młody_01
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2025-01-24, 19:09
|
|
|
Przedewszystkim, jeśli nie czujesz się na siłach to nie warto, ale jeśli nie spróbujesz to czemu nie. Ja akurat miałem podobnie, bałem się, że nie dam sobie rady szczególnie z pracownikami, bo to "trudne" osoby ale jakoś to poszło. Co do wypłaty to masz 4 zł za godzinę prowadzonej zmiany, najlepiej wychodzi SSK prowadząc zmiany na nockach (dodatek + godziny nocne) ale ogólnie zależy od ilości godzin jakie możesz mieć w danym miesiącu, każdy sklep jest różny, zależy ile jest osób z kierownictwa i czy będziesz mieć kiedy te zmiany prowadzić, a czasami można wyjść bardzo dobrze, prawie tyle co zastępcy... Obowiązki prawie takie jak ZKS z tym, że nie robisz zamówień z DC oraz inwentur. Odpowiedzialność jest spora bo odpowiadasz nie tylko za ludzi ale i za pieniądze oraz cały sklep, jak coś się stanie to od razu wszyscy patrzą na Ciebie to wiadome. Stres powinien być raczej tylko na początku, później powinno się to stać rutyną. Jeśli masz aspiracje, chcesz się w jakiś sposób rozwijać żeby na przykład pójść wyżej na ZKS, czujesz, że chcesz spróbować czegoś nowego to warto spróbować, decyzja nalezy do Ciebie. |
|