Praca w Biedronce

Zgłoszenie do BOB 2019

Witajcie

Chciałabym dowiedzieć się jak teraz wygląda zgłoszenie do BOBU? Przed utworzeniem nowego tematu szukałam na forum ale niestety nie udało mi się znaleźć aktualnych informacji. Przede wszystkim jak to naprawdę jest z tą anonimowością? Mam obawy co do tego że jak wypłynie to że zadzwoniłam to będzie jeszcze gorzej.
Już teraz nie mam lekko na sklepie, jestem poniżana przez inne pracownice i traktowana z góry jako gorsza. To co dzieje się u mnie na sklepie jest po prostu czystym mobbingiem. Zks nie ma skrupułów by poniżać mnie przy klientach i innych pracownicach. Jedna starsza kasjerka tak samo. Dodatkowo cały czas jestem sadzana na 1, a jak się odezwę że byłam już wczoraj czy kilka dni od rząd to zaraz na mnie naskakują. KS nic wogóle z tym nie robi a wie o wszystkim. Mało tego, zmienia sobie grafik jak jej się żywnie podoba i nie informuje o tym nikogo. Wracasz z wolnego i widzisz że znowu coś ci pozmieniała. Rozmowa z nią nic nie daje bo , to stwierdziła ze to mój problem i na tym sklepie tak jest i koniec. Tylko w takim razie po co jest grafik zaplanowany wcześniej jak co chwile są jakieś zmiany? I to tylko dla tego że jej coś nie pasuje? A sama robi te grafiki. Dużo jest takich rzeczy które są wbrew zasadą które obowiązują w firmie i nadają się do zgłoszenia. Tylko czy to coś da? Czy te skargi pomagają? I czy to nie pogorszy mojej sytuacji? Bardzo proszę o pomoc bo waham się jak postąpić.
:dziura:
Sortuj: 12 komentarzy

Komentarze