Zamówienie bezpośrednio z Centrum |
Autor |
Wiadomość |
agata_lub
Stanowisko: klient
|
Wysłany: 2015-11-09, 15:44 Zamówienie bezpośrednio z Centrum
|
|
|
Witam, czy ktoś może mi podpowiedzieć czy można się jakoś skontaktować z Centrum Dystrybucyjnym, żeby zapytać o konkretny produkt? Bo od jakiegoś czasu go nie ma w sklepie, obsługa twierdzi, że zamówienia są zablokowane i nie można domówić, a jak pisze na BOK to twierdzą, że to tylko chwilowy brak i powinien być. |
|
|
|
|
Włodarz
Stanowisko: były pracownik
|
Wysłany: 2015-11-09, 15:48
|
|
|
Dla klienta tylko BOK zostaje. Ja bym na twoim msc pisał do bok ile wlezie lub poprosił ich o precyzyjną odpowiedź czy dnia XX będzie ten towar w sklepie XX? Inaczej tego nie widzę.
Można wiedzieć co to za produkt? Bo może jest on dostępny tylko w niektórych biedronkach? |
_________________ If you were a king up there on your throne,
would you be wise enough to let me go. |
|
|
|
|
agata_lub
|
Wysłany: 2015-11-09, 15:54
|
|
|
Tak, chodzi o wafle ryżowe Arroza - były w trzech smakach: musli, wieloziarniste i naturalne. Być może są teraz tylko w niektórych sklepach, bo jakiś czas temu widziałam na stronie Biedronki, że musli jest w promocji, chyba za 1,79zl, a w moim sklepie ich w ogóle nie było. |
|
|
|
|
@K!KA
Stanowisko: z-ca kierownika
|
Wysłany: 2015-11-09, 15:57
|
|
|
agata_lub napisał/a: | Tak, chodzi o wafle ryżowe Arroza - były w trzech smakach: musli, wieloziarniste i naturalne. Być może są teraz tylko w niektórych sklepach, bo jakiś czas temu widziałam na stronie Biedronki, że musli jest w promocji, chyba za 1,79zl, a w moim sklepie ich w ogóle nie było. |
a może wypadły od was z leaytu? |
_________________ Przyjaciół nie poznaje się w biedzie tylko wtedy.... jak reagują na Twoje SUKCESY!!! |
|
|
|
|
Włodarz
Stanowisko: były pracownik
|
Wysłany: 2015-11-09, 15:58
|
|
|
Od dłuższego czasu wyszły one z możliwości zamawiania na ich miejsce pojawiły się wafle ryżowe z Sonko o ile dobrze pamiętam. Jakiś czas temu przyjechały one do nas po dłuższej nieobecności ale nie można ich było zamawiać i do dnia dzisiejszego nie ma możliwości ich zamówienia. Nie nalezę pod DC Lubin ale w moim DC też ich nie ma i pewnie tak jest we większości DC. |
_________________ If you were a king up there on your throne,
would you be wise enough to let me go. |
|
|
|
|
agata_lub
|
Wysłany: 2015-11-09, 16:03
|
|
|
Ok, dzięki za informację. Gdyby ktoś z Lubina tu był na forum to będę wdzięczna za info czy w tym Centrum Dystrybucyjnym też nie można zamawiać. |
|
|
|
|
@kluq
Stanowisko: centrum dystrybucyjne
|
Wysłany: 2015-11-09, 16:05
|
|
|
Dokładnie teraz są Sonko, nie liczyłbym na szybki powrót tamtych tym bardziej ,że idą święta i nowych indeksów przybędzie od groma. |
_________________ Niejeden, komu się wydaje, że umie mówić, po prostu nie umie milczeć. Epicharm |
|
|
|
|
+marta1
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Gru 2011 Posty: 4494
|
Wysłany: 2015-11-09, 16:18
|
|
|
zapraszam na wschód u mnie są i moim zdaniem są dużo lepsze niż te sonko |
|
|
|
|
agata_lub
|
Wysłany: 2015-11-09, 16:20
|
|
|
z tego też powodu o nie pytam to normalne, że są takie różnice w ofertach różnych sklepów? |
|
|
|
|
+marta1
|
Wysłany: 2015-11-09, 16:24
|
|
|
Tak to normalne , ale często tak bywa że wypada coś na chwile ze stałej oferty by po jakimś czasie wrócić |
|
|
|
|
agata_lub
|
Wysłany: 2015-11-09, 17:23
|
|
|
Dziwne to... a czy jest jakiś inny sposób żeby dowiedzieć się czy produkt wróci? Od producenta może? |
|
|
|
|
+marta1
|
Wysłany: 2015-11-09, 18:41
|
|
|
dziwne ? niekoniecznie , na tym min. polega handel , testowanie , wprowadzanie nowości , zmiany opakowań i inne sposoby by przyciągnąć i zainteresować klienta fakt czasami dzieje się to kosztem lubianych i sprawdzonych produktów .
Myślę że od producenta niczego się nie dowiesz ponieważ od niego nie zależy w których sklepach jest sprzedawany jego produkt . Pozostaje Ci czekać , być może to przejściowe , bywa tak często . |
|
|
|
|
|