Praca w Biedronce

PODZIĘKOWANIE DLA JMP ZA UŁATWIENIE KORZYSTANIA Z PRZERWY:)

Serdeczne podziękowania firmie laureatowi nagrody "pracodawca godny zaufania"
za:
usunięcie dzisiejszego dnia routera z "skrzynki z monitoringiem " przez co odłączono ukrytą kamerę w obudowie czujki alarmu zamontowanej nocą na socjalu .Jestem o tyle wdzięczny ze jako mróweczka i spiesząc się podczas konsumpcji rzadko korzystam z zasad savoir vivr-u,nie miłosierne kruszę, czasem rozlewam ,jak prosiaczek ;) a kamera skierowana wprost na stół do posiłków strasznie mnie rozpraszała,pomimo że zapewne dla komfortu psychicznego udawała czujkę alarmu.Co prawda tkwi tam dalej przymocowana na jedną śrubkę , i dyndająca przy podmuchu powietrza,ale pan informatyk zabierając router i odłączając go od modemu zapewne spowodował odcięcie podglądu w centrali. Szkoda mi tylko tego spłoszonego pana z kontrolingu który próbując uniknięcia kłopotliwych pytań po wyjęciu routera czmychnął bardzo szybko.
Dziękuje raz jeszcze i rozumiem skąd ta nominacja i osiągnięcie tytułu "Pracodawcy Godnego zaufania" gdyż zapewne monitorując spożywanie posiłków jednym celem było uniknięcie ryzyka zakrztuszenia się posiłkiem.Jednocześnie pozdrawiam panią Kasię ,gdyż dzięki jej inicjatywie zostaliśmy otoczeni pełną opieką... zastanawiam się często nad tą czujką w toalecie... niby mruga........ 😁
Rozumiem że działania są w granicach,a właściwie na granicy prawa,natomiast etyczność jest zastanawiająca.........
Sortuj: 12 komentarzy

Komentarze