Logistyka |
Autor |
Wiadomość |
@Mała82
Stanowisko: klient
|
Wysłany: 2013-02-23, 23:37
|
|
|
Żeby sklepy zaczeły odmawiać przyjęcia takich palet, to by się ten załadunkowy (co mu wisi jak ja to zdejmę) zastanowił przez chwilę, czy warto tak wrzucać towar jak w śmietnik |
|
|
|
|
@Biedroneczka791
Stanowisko: z-ca kierownika
|
Wysłany: 2013-02-24, 00:00
|
|
|
A u mnie dziś powtórka z rozgrywki.Przyjechało to samo i tak samo zapakowane |
|
|
|
|
~Yrek
Stanowisko: centrum dystrybucyjne
|
Wysłany: 2013-02-24, 12:57
|
|
|
Biedroneczka791 napisał/a: | A u mnie dziś powtórka z rozgrywki.Przyjechało to samo i tak samo zapakowane |
Ten towar tak przyjechał w dostawie na centra i tak samo wyjeżdża na sklepy. |
_________________ DC13 Koszalin |
|
|
|
|
trusia
|
Wysłany: 2013-02-28, 18:33
|
|
|
Orientujecie się czy we wszystkich centrach będą odbywane szkolenia na gdańsk? |
_________________ Miejsce?jak zwykle, w tym samym miejscu chodzę,
dziwne? jak schody- najpierw niżej i niżej,
potem wyżej i wyżej,
po różnych piętrach błądzę, jestem bliżej niż byłem |
|
|
|
|
@kluq
|
Wysłany: 2013-02-28, 19:40
|
|
|
O jakim szkoleniu myślisz ? |
_________________ Niejeden, komu się wydaje, że umie mówić, po prostu nie umie milczeć. Epicharm |
|
|
|
|
trusia
|
Wysłany: 2013-03-02, 14:16
|
|
|
o szkoleniu na administratora. Ciekawi mnie czy mógłbym sobie wybrać miasto do którego chciałbym jechać żeby sie szkolić. |
_________________ Miejsce?jak zwykle, w tym samym miejscu chodzę,
dziwne? jak schody- najpierw niżej i niżej,
potem wyżej i wyżej,
po różnych piętrach błądzę, jestem bliżej niż byłem |
|
|
|
|
@kluq
|
Wysłany: 2013-03-02, 19:45
|
|
|
Wiem ,ze u nas będzie takie szkolenie dla ludzi z Gdańska ale nie wiem na jakie stanowiska będą się szkolili i czy wybór należy do pracownika.
[ Dodano: 2013-03-05, 21:46 ]
Dzisiaj dostaliśmy opierdziel za składanie sklepu na trzy niższe palety i od jutra mamy robić dwie wysokie i dhp jeśli będzie taka konieczność a ponieważ "Pan każe sługa musi" spodziewajcie się cudów |
_________________ Niejeden, komu się wydaje, że umie mówić, po prostu nie umie milczeć. Epicharm |
|
|
|
|
magazynier
|
Wysłany: 2014-09-29, 20:28 Załadunek
|
|
|
carlos84 napisał/a: | Jak w dc zaczną ładować tak jak to powinno wyglądać to nie dostaniecie połowę towaru. Po drugie myslicie ze temu czy innemu załadunkowemu chce się kobinować rozbierać papiery chipsy i inne zeby wysłać do was towar . On ma zapłacone za załadunek a nie za rozbieranie pale nie jego wina ze sklepy zle zamawiają ze są alokacje ponad plan itd POMYSLCIE CZASAMI !!!! |
Ma płacone ,owszem , za załadunek towaru a nie za rozbieranie go i upychanie luzem na pozostałych paletach .Przez to jedynie spada nam średnia a o wspomaganiu w takich przypadkach nie ma mowy ;-). Jest z góry ustalone przez kierowników/specjalistów ,żeby zmieścić jak najwięcej towaru na naczepie ,pewnie myślą ze w taki sposób przyoszczędzą na transporcie ;-) |
|
|
|
|
|