Delegacja... |
Autor |
Wiadomość |
MargoMau30
Stanowisko: starszy kasjer
|
Wysłany: 2023-12-23, 21:15 Delegacja...
|
|
|
Mam pytanie odnośnie statusu delegacji .... może mi ktoś wytłumaczyć co oznacza "przekazana do korekty l4 czy jakoś tak ?
I czy jesteście w stanie mi powiedzieć i łącznie powinnam dostać za w sumie 2 miesiące oddelegowania na inny sklep . Codziennie dojeżdżałam 30 km. ( lacznie).
Bo nie bardzo wiem na ile się nastawiać a mój kierownik nie wiele chyba sam wie ...
Dzięki z góry i Spokojnych świąt |
|
|
|
|
tadam
Stanowisko: kasjer
2
0
|
Wysłany: 2023-12-27, 12:04
|
|
|
Przekazana do korekty to coś trzeba poprawić Otwórz delegację ,to tam będzie komentarz co jest źle.Poprawcie,potwierdź identyfikatorem. |
|
|
|
|
#welnaewa
2
0
|
Wysłany: 2024-01-24, 19:49
|
|
|
Czy można odmówić delegacji? |
|
|
|
|
Obywatel Polski
0
0
|
Wysłany: 2024-10-09, 08:47
|
|
|
welnaewa napisał/a: | Czy można odmówić delegacji? |
Znam jednego, co odmówił delegacji już będąc w delegacji w związku z remontem sklepu - delikwent pracował tymczasowo na innym sklepie, gdyż jego sklep był w remoncie. Ten gość zniesmaczony wcześniejszymi przygodami (m.in. długotrwałe oczekiwanie na zwroty pieniędzy z delegacji, dopraszanie się o ich rozliczenie, problemy z oddelegowaniem) wziął urlop na żądanie dokładnie na ten dzień, w którym miał jechać w delegację do pracy na inny sklep oddalony o jakieś 30 kilometrów od miejsca zamieszkania. Wg ówczesnych zasad skończyło się utratą całej premii frekwencyjnej, i wk*******em kilku kierowników sklepu. |
|
|
|
|
|