Siemanko aktualnie szkolę się na SSK. Wczoraj dowiedziałam się od KS
że będę mieć rozmowę z kierowniczką sklepu na którym będę mieć drugą część szkolenia. Mam się przygotować z procedur, dostaw, reklamacji i BOB... I tu moje pytanie - co muszę wiedzieć o BOB? O co może mnie pytać? Jestem tak tym wszystkim zestresowana, że czytam i czytam i nic nie wiem 🙈 w podręczniku też to wszystko jest tak średnio opisane, a na eduakcji nic konkretnego nie mogę znaleźć. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi
Biedronka1239 [Usunięty]
Wysłany: 2022-07-05, 14:08
Czy jako SSK będziesz mieć zmienioną umowę? Czy zmieni się też podstawa lub będzie jakiś dodatek?
Dostanie aneks do umowy na stanowisko SSK. Podstawa się nie zmienia. Przysługuje dodatek 4 zł do godziny kierowniczej. Takich godzin planuje się w granicach 100 godzin.
Na pewno musisz znać kategorie zgłoszeń do BOB-u - ZJ, KT i UT oraz co zgłaszamy do BOB-u. No i oczywiście co ten skrót oznacza Wszystko masz w podręczniku KS-a na Edukakcji i w procedurach również tam. Kierownik ci musi wydrukować bo jako kasjer nie masz do tego dostępu na swoim koncie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum