|
Nasza-Biedronka.pl
Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki
|
Uważajcie na produkty z biedronki, Musli Vitanella |
Autor |
Wiadomość |
pyrek1989
Stanowisko: klient
|
Wysłany: 2018-10-18, 08:36 Uważajcie na produkty z biedronki, Musli Vitanella
|
|
|
Witam, wczoraj gdy otworzyłem szafkę z produktami w opakowaniach zamknietych i otwartych zauważyłem na drzwiach szafki 2 małe robaczki, więc postanowiłem przejrzeć wszystkie produkty.
Na drugi ogień poszło opakowanie Musli Vitanella z biedronki, opakowanie było juz otwarte jednak mialo zawiniętą górę. Po zerknięciu do środka wiedziałem ze chodzi juz o to ... Byłem w szoku
Po wysypaniu wszystkiego do toalety zebrałem całą gromadę tych oto stworzen, które wysyłam w załącznikach
Przejrzałem tez reszte produktów, w innych produktach w srodku nic nie było ... Jednak wyrzuciłem wszystkie suche produkty z szafy, makarony, kawy, herbaty itp bo cos gdzies mogło przejsc. |
|
|
|
|
miecia
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2018-10-18, 11:09 Re: Uważajcie na produkty z biedronki, Musli Vitanella
|
|
|
hehe podstawowe pytanie ile byly otwarte platki ? A dwa takie sytuacje zglasza sie kierownikowi sklepu aby wycofal towar z hali sprzedazy. A trzy jak bedziesz mial kasze, wilgoc i latajace stworki to i robale beda heheheheheh |
|
|
|
|
~Donia32
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2022-05-04, 13:26
|
|
|
Nawet nie muszą być otwarte, jak opakowanie jest nieszczelne, to się na pewno zalęgną. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
|