| Nie wiem czy warto | 

| Autor | Wiadomość | 

| forresty   
 Stanowisko:
 klient

| 

|  Wysłany: 2019-05-24, 09:24   Nie wiem czy warto |   
 |  
               | 
 |  
               | Muszę znaleźć jakąś pracę. Przez kilka lat pracowałem we własnej firmie rodzinnej gdzie zajmowałem się zaopatrzeniem sklepów spożywczych - czyli zakup, załadunek rozładunek, dbałość o porządek na magazynie. Nie miałem jednak kontaktu bezpośrednio z klientami i kasą. O ile pracę przy towarze w Biedrze to bez problemu bym ogarnął to kasy się boję a zwłaszcza zrobienia jakiegoś manka. Akurat jest oferta w sąsiednim mieście w Biedronce i tak się zastanawiam czy z tego nie skorzystać. Niestety we własnym zawodzie w okolicy nie znajde pracy a coś robić trzeba. Ogólnie lubię pracę przy towarze, ale kasa mnie trochę przeraża. Oni jakoś przeszkalają przy pracy na kasie  i czy to ustrojstwo w ogóle jest trudne w obsłudze? Oni co do zasady mają ozusowane umowy czy przyjmują na umowę - zlecenie czy to zależy od sklepu?
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Biurowa   
 Stanowisko:
 klient

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2019-05-24, 10:58 |   
 |  
               | 
 |  
               | Obecnie Biedronka nie robi problemów jeśli chcesz pracować tylko na sklepie (bez obsługi kasy). Warto podejść do sklepu w którym chcesz pracować i pogadać z kierownikiem jakie warunki by Cię interesowały. Może akurat będzie zainteresowany.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| u8t3io3p 
 Stanowisko:
 klient

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2019-05-24, 11:18 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Biurowa napisał/a: |  	  | Obecnie Biedronka nie robi problemów jeśli chcesz pracować tylko na sklepie (bez obsługi kasy). Warto podejść do sklepu w którym chcesz pracować i pogadać z kierownikiem jakie warunki by Cię interesowały. Może akurat będzie zainteresowany.
 | 

Oczywiście, że robi jak chciałem zatrudnić się tylko na sklep bez kasy to możliwość była tylko na nocki
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Givszoman [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 2019-05-24, 11:19   Re: Nie wiem czy warto |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | forresty napisał/a: |  	  | Muszę znaleźć jakąś pracę. Przez kilka lat pracowałem we własnej firmie rodzinnej gdzie zajmowałem się zaopatrzeniem sklepów spożywczych - czyli zakup, załadunek rozładunek, dbałość o porządek na magazynie. Nie miałem jednak kontaktu bezpośrednio z klientami i kasą. O ile pracę przy towarze w Biedrze to bez problemu bym ogarnął to kasy się boję a zwłaszcza zrobienia jakiegoś manka. Akurat jest oferta w sąsiednim mieście w Biedronce i tak się zastanawiam czy z tego nie skorzystać. Niestety we własnym zawodzie w okolicy nie znajde pracy a coś robić trzeba. Ogólnie lubię pracę przy towarze, ale kasa mnie trochę przeraża. Oni jakoś przeszkalają przy pracy na kasie  i czy to ustrojstwo w ogóle jest trudne w obsłudze? Oni co do zasady mają ozusowane umowy czy przyjmują na umowę - zlecenie czy to zależy od sklepu?
 | 

Kasa jest prosta. Najgorzej no chyba że ktoś ma wybitną pamięć - jest z kodami kasowymi. A zwłaszcza jak informatycy coś przeprogramują albo dadzą długi 13-cyfrowy na coś prostego.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| @sylwuńka   
 Stanowisko:
 starszy kasjer

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2019-05-24, 11:59 |   
 |  
               | 
 |  
               | forresty, kasa to pikus, najwiekszy ciemnoty nawet daja rade, trzeba byc mocno zdolnym inaczej zeby nie ogarnac kasy. Kody z czasem same wchodza do glowy,no i ja to traktuje jako odpoczynek od harowy na sklepie takie20min na kasie. Powiedziala bym ze praca przy towarze jest trudniejsza i bardziej odpowiedzialna. Oproznic magazyn przed dostawa, wstawienie betonow, standow, wylozenie non food, akcji food to jest mega wyzwanie czesto bo nie ma miejsca a trzeba to wcisnac na sklep. Odpiek to czarna dziura hehe |  
				| _________________ Jestem zakręcona...
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| ~Pey-Pey   
 Stanowisko:
 starszy kasjer

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2019-05-29, 22:35 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | u8t3io3p napisał/a: |  	  |  	  | Biurowa napisał/a: |  	  | Obecnie Biedronka nie robi problemów jeśli chcesz pracować tylko na sklepie (bez obsługi kasy). Warto podejść do sklepu w którym chcesz pracować i pogadać z kierownikiem jakie warunki by Cię interesowały. Może akurat będzie zainteresowany.
 | 

Oczywiście, że robi jak chciałem zatrudnić się tylko na sklep bez kasy to możliwość była tylko na nocki
 | 

Być może jest u Cb zapotrzebowanie na wykładanie towaru w nocy gdzie zazwyczaj trzeba pomóc przy dostawie.  ;-)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| u8t3io3p 
 Stanowisko:
 klient

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2019-05-30, 21:37 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Pey-Pey napisał/a: |  	  |  	  | u8t3io3p napisał/a: |  	  |  	  | Biurowa napisał/a: |  	  | Obecnie Biedronka nie robi problemów jeśli chcesz pracować tylko na sklepie (bez obsługi kasy). Warto podejść do sklepu w którym chcesz pracować i pogadać z kierownikiem jakie warunki by Cię interesowały. Może akurat będzie zainteresowany.
 | 

| 

Być może jest u Cb zapotrzebowanie na wykładanie towaru w nocy gdzie zazwyczaj trzeba pomóc przy dostawie.  ;-)
 | 

nie wiem czy wiesz,ale dostawe mozna rozladowywac rowniez w dzien
   |  | 

|   |  | 

|  | 

| ~Pey-Pey   
 Stanowisko:
 starszy kasjer

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2019-06-02, 18:40 |   
 |  
               | 
 |  
               | Jeżeli pracujesz na sklepie, który wyrabia się z całą dostawą, fejsowaniem i raportem handlowym w ciągu dnia by następnego o godzinie 7:00 sklep był przygotowany do handlu to faktycznie hm... Dlaczego Ci proponują prace tylko w nocy? Ciekawe....   |  | 

|   |  | 

|  | 

| Larrikol [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 2019-06-03, 07:56 |   
 |  
               | 
 |  
               | Nie wiem, czy warto.... A kto ma wiedzieć? Zatrudnij się, sprawdź i się przekonaj. Kto ma wiedzieć, czy taka praca będzie Ci odpowiadać? Umowa o pracę, to nie cyrograf... |  | 

|   |  | 

|  | 

| u8t3io3p 
 Stanowisko:
 klient

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2019-06-03, 16:56 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Pey-Pey napisał/a: |  	  | Jeżeli pracujesz na sklepie, który wyrabia się z całą dostawą, fejsowaniem i raportem handlowym w ciągu dnia by następnego o godzinie 7:00 sklep był przygotowany do handlu to faktycznie hm... Dlaczego Ci proponują prace tylko w nocy? Ciekawe....   | 

zaskocze cie, nie kazdy sklep ma nocke i dawalismy rade bez nocek z dostawa o 18, czasem zostawal mix dla 1 zmiany
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Karina9411   
 Stanowisko:
 były pracownik

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2020-08-17, 18:16 |   
 |  
               | 
 |  
               | Nie znalazłam wątku to może tutaj ktoś mi odpowie  zamierzam wrócić do biedronki na stanowisko sprzedawca kasjer jeżeli mnie przyjmą z powrotem 😉 jaka jest teraz stawka? Cały etat, Wrocław? Czytałam że zmieniła się premia za obecność, to też jak to teraz dokładnie wygląda Dziękuję za ewentualną pomoc 😄
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| CVB83   
 Stanowisko:
 klient

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2020-08-18, 07:00 |   
 |  
               | 
 |  
               | Karina9411, jak chcesz to wrócić to ciesz się jak Cię przyjmą. Dostaniesz tak jak będziesz miała w umowie. Premie się nie zmieniły.POzdrawiam |  
				| _________________ cvb83
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| ~Donia32   
 Stanowisko:
 kasjer

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2021-11-29, 11:35 |   
 |  
               | 
 |  
               | Też chciałabym wiedzieć, jaka jest obecnie stawka. |  | 

|   |  | 

|  | 

| Kryptoniczek12   
 Stanowisko:
 kasjer

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2021-12-28, 11:55 |   
 |  
               | 
 |  
               | Nie polecam tej pracy. Przeziębiłam się napisałam do kierowniczki że nie będzie mnie a ona odpisała mi czy to jest żart. Żartem to jest ona i ta praca |  | 

|   |  | 

|  | 

| @Patrycja.   Satanassss

Stanowisko:
 kasjer

1
	    0   | 

|  Wysłany: 2021-12-28, 13:02 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Donia32 napisał/a: |  	  | Też chciałabym wiedzieć, jaka jest obecnie stawka. | 
 to zależy od miasta

| Kryptoniczek12 napisał/a: |  	  | Nie polecam tej pracy. Przeziębiłam się napisałam do kierowniczki że nie będzie mnie a ona odpisała mi czy to jest żart. Żartem to jest ona i ta praca | 
 może w tym czasie jeszcze ktoś jej napisał, że nie przyjdzie
   |  
				| _________________ Homo verecundus
 |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |