Kuchnia - miruna z twarogiem
babajaga2 - 2011-11-03, 16:18 Temat postu: miruna z twarogiem Jedno opakowanie miruny ( około 500g) rozmrozić i lekko ods±czyć. 10 dkg twarogu utrzeć z gar¶ci± posiekanej pietruszki,szczypt± soli i pieprzu, z±bkiem czosnku i łyżk± oliwy z oliwek.Nadzienie rozsmarować na rybie i zawin±ć w rulon. Aby sie lepiej trzymało można przebić wykałaczk±. Na rozgrzn± patelnię układać zawinięt± rybę i obsmażyć z jednej strony krótko , przewrócić na drug± stronę i delikatnie dusić pod przzykryciem. Palce lizać :yeah: najlepiej smakuje z dyni±
Dodano: 2012-06-11, 19:19
Podam nowy przepis bardzo szybki i smaczny:
Bakłażana pokroić w około 1 cm plastry i delikatnie podsmażyć na oleju z oliwek dodać 2 pomidory bez skórek 1 z±bek czosnku i sól i pieprz do smaku i i dusić około 5 - 7 minut , naprawdę bardzo smaczne :):):) :yeah:
|
|
|