wypiek z drukiem 158 |
Autor |
Wiadomość |
~kasiunia77
Stanowisko: kasjer
Dołączył: 27 Paź 2014 Posty: 53
|
Wysłany: 2018-03-05, 17:21 wypiek z drukiem 158
|
|
|
Jak poradziliście sobie dzisiaj z tym odpiekiem? bo od dzisiaj juz miał ruszyc na wszystkich sklepach? to jakas masakra, do 12 drukowałam i wypiekałam jak było pomijajac nie które indeksy bo na pewno tyle nie zejdzie, po 12 juz nie jest to realne trzeba zająć sie alejka i warzywami, nie przemyslane to do końca............ jak wszystko |
|
|
|
|
@realistka
Stanowisko: kasjer
Dołączyła: 05 Lis 2012 Posty: 229
0
0
|
Wysłany: 2018-03-05, 18:48
|
|
|
Jeżeli pracujesz z raportem 158 to nie ma szans na na ogarnięcie 1 alejki bo cały czas musisz praktycznie wypiekać i co godzinę drukować raport, który podaje złe ilości do wypieku, przez pierwsze dni miałyśmy duże PL-ki, teraz pracujemy z nim tylko do godz.13.00, a potem tylko pilnujemy i pieczemy wg 157. Taka osoba całkowicie odpada Ci ze zmiany. My teraz będziemy testować podział pracy na zmianach, każda osoba będzie miała swoje obowiązki, jest tablica w biurze, każdy z nas ma swój numerek i jak wchodzi do biura to widzi swoje cele na cały tydzień :D u nas osoba do odpieku nie ma w planie obsługi kas. Ale co z tego wyjdzie zobaczymy, |
|
|
|
|
pati96063
Stanowisko: kasjer
Dołączyła: 07 Sie 2017 Posty: 4
0
0
|
Wysłany: 2018-03-06, 18:28
|
|
|
Ten raport to kompletna bzdura... o godzinie 8 z dwóch indeksów nie miałam już ani jednego na sali, a następny jego wypiek był zaplanowany na godzinę 10 i to w takiej ilości, w której schodzi na promocji :D a chleba słonecznikowego do godziny 12 kazał wypiec 8, a sprawdzając raporty sprzedaży okazało się, że dziennie sprzedajemy 6... O 9 kierowniczka stwierdziła, że mamy piec wg uznania, tak jak zawsze, bo to jest bez sensu. Czy tylko mi się wydaje, czy komuś u góry już na prawdę się nudzi? :D |
|
|
|
|
dobrabiedronka
Stanowisko: kasjer
Dołączyła: 30 Lis 2017 Posty: 16
0
0
|
Wysłany: 2018-03-06, 19:25
|
|
|
My drukować drukujemy ale pieczemy jak zawsze według uznania bo przy tym raporcie to pl dziennie chyba z 5 worób by była |
|
|
|
|
Kacperos
Stanowisko: kasjer
Dołączył: 25 Sty 2010 Posty: 300
0
0
|
Wysłany: 2018-03-07, 18:20
|
|
|
ciężko powiedzieć czy to dobrze będzie funkcjonować ;p nie ukrywajmy trzeba myśleć ;p |
_________________ Nie mowie zegnaj, lecz do zobaczenia... |
|
|
|
|
~Ant3kk
Stanowisko: kasjer
Dołączył: 22 Cze 2017 Posty: 47
0
0
|
Wysłany: 2018-03-07, 23:52
|
|
|
Z raportu korzystaliśmy jakiś rok temu, na pytanie kierowniczki sklepu dlaczego nie wypiekam wg niego, odpowiedziałem, że to bez sensu i pokazałem raport, do godziny dziesiątej było w nim napisane by wypiec dwa chleby PLU 99... do godziny dziesiątej znika zawsze ponad jeden karton. Jednak po pewnym czasie otrzymaliśmy telefon dlaczego nie jest wypiekane jak w raporcie, także przez 2 dni stosowaliśmy się do niego, rano podajniki były puste, PLU 45, 453, 81, 528 wypieczone w ilości, która starczy dla jednej rodziny Do tej pory ani widu ani słychu byśmy wracali do tego czegoś. |
|
|
|
|
tadam
Stanowisko: kasjer
Dołączyła: 06 Gru 2012 Posty: 677
0
0
|
Wysłany: 2018-03-08, 12:46
|
|
|
Potraficie w programie tygodniowym program bagietki przesunąć dwa razem Np z godz 10 na 7 i z 13 na 7 podobno można a u nas nie da rady Chleby mamy ustawione na 7 11 i 16 i jest ok Najgorzej z tymi bułkami i bagietkami Nie ma rady co godz piec .my rano zawsze więcej pieklismy żeby można było spokojnie warzywniak zrobić.Jak ostatnio dziewczyny na rano przygotowały ilości wg raportu to koszmar był |
|
|
|
|
|