|
Nasza-Biedronka.pl
Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki
|
Obchody 20 lecia JMP. Stanowisko organizacji |
Autor |
Wiadomość |
tadam
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2015-11-19, 15:53
|
|
|
Na plakacie na listopad pisze o imprezie Za 10 lat pracy i że z okazji 20-lecia na tą imprezę zaprosili też osoby które mają staż 20 lat.
Wiadomo ile jest takich osób w biedronce?ze stażem 20 lat? |
|
|
|
|
@stonek52
1
1
|
Wysłany: 2015-11-19, 16:58
|
|
|
brodacz1989 napisał/a: | stonek52 napisał/a: | Właśnie widać w jak głębokim poważaniu ma swoich pracowników, że nawet głupiego listu z wyjaśnieniem nie raczy wysłać |
a czy właściciel coś obiecał, żeby się teraz tłumaczyć ??
związki zrobiły swoje, wystosowały pismo, które zapewne zostało zignorowane. |
Nic nie obiecał, to fakt. Ale zauważ że do tej pory były imprezy z okazji 10, 15 lecia i co na 20 rocznicę wypieli się na nas?
Trudno jakoś to przeżyję, i tak nie miałem zamiaru jechać. Tylko jak się coś kontynuuje jakąś tradycję to należy się nawet najgłupsze wyjaśnienie, a tak to jest nietakt z ich strony. |
|
|
|
|
brodacz1989
Stanowisko: były pracownik
0
0
|
Wysłany: 2015-11-20, 01:57
|
|
|
stonek52 napisał/a: | Nic nie obiecał, to fakt. Ale zauważ że do tej pory były imprezy z okazji 10, 15 lecia i co na 20 rocznicę wypieli się na nas? |
czy firma się wypięła to jest kwestia do dyskusji, zrobili stronę dla pracowników z konkursami itd, dali tort, więc coś zrobili. tylko oczekiwania pracowników były większe. coś w stylu sześciolatków tzn ja chce i już, a jak nie dostane to się popłaczę albo strzele focha. osobiście na nic nie liczyłem i nie liczę, bo nigdy i nigdzie nie napisano lub powiedziano, że coś nam skapnie w postaci imprezy bądź kasy. szczerze mówiąc na tym forum jest ten balon z tym tematem pompowany do granic możliwości, bo jakoś pracuje i poznałem ludzi którym strzeliło 10 lat w firmie, i nie rozpaczali, baaa nawet nie wspominali, że szkoda że nie ma imprezy, albo inaczej nie domagali się jej, a na wsześniejszych byli. także może pora skończyć te roszczeniowe postawy i wracać do porządku dziennego. |
_________________ bądźmy ubodzy, ale nie głupi... |
|
|
|
|
@stonek52
1
1
|
Wysłany: 2015-11-20, 11:53
|
|
|
Ok, rozumiem. Chociaż wychodzę z założenia, że jeśli biedra ode mnie jako pracownika dużo wymaga ja od biedry też dużo wymagam tak na zasadzie równowagi. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
|