Stoisko mięsne w B2502 warszawa... |
Autor |
Wiadomość |
~zulcia73
Stanowisko: były pracownik
Dołączył: 06 Lut 2012 Posty: 32
0
0
|
Wysłany: 2014-09-03, 21:10
|
|
|
Ja zrozumiałam że oddzielny personel |
|
|
|
|
~Monisska
Stanowisko: kasjer
Dołączyła: 09 Gru 2013 Posty: 29
0
0
|
Wysłany: 2014-09-04, 18:07
|
|
|
Na dziale mięsnym zazwyczaj są dwie osoby na zmianie na tak małe stoisko, jak niemają ruchu to wskakują do nas na sklep pomagać,przecież nie będą stać i patrzeć jak nas dwie czasem trzy na cały sklep i się nie wyrabiamy,ale już wiemy że my też będziemy wskakiwać na dział mięsny ;/ |
_________________ Sobą być nie każdy potrafi... |
|
|
|
|
~manex
Dołączył: 11 Wrz 2010 Posty: 31
0
0
|
|
|
|
|
+marta1
Stanowisko: klient
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Gru 2011 Posty: 4494
0
0
|
Wysłany: 2014-09-23, 18:37
|
|
|
uuuu mięsko na bogato :D a na warzywniaku podobają mi się daszki |
|
|
|
|
#yonica
Stanowisko: z-ca kierownika
Dołączyła: 13 Maj 2014 Posty: 62
0
0
|
Wysłany: 2014-09-23, 19:59
|
|
|
Trochę mnie zatkało po obejrzeniu zdjęć :o |
|
|
|
|
@kogata
Stanowisko: były pracownik
Dołączyła: 14 Lip 2014 Posty: 357
0
0
|
Wysłany: 2014-09-23, 20:05
|
|
|
ładnie |
|
|
|
|
#yonica
Stanowisko: z-ca kierownika
Dołączyła: 13 Maj 2014 Posty: 62
0
0
|
Wysłany: 2014-09-23, 20:16
|
|
|
W sumie to w Warszawskim testowym sklepie mają wszystko na raz, a poszczególne sklepy w zależności od formatu mogą mieć różne rozwiązania. My np mamy zamknięte chłodnie, pod koniec maja mieliśmy otwarcie i zamontowali chłodnie otwarte a w lipcu przyjechała ekipa i zamontowała szyby:) Kto wie co jeszcze zmienią...
A warzywniak faktycznie ładny:) |
|
|
|
|
@@@SyLwKa@@@ [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-11-29, 11:04
|
|
|
też mamy mięsny od niedawna ... wygląda to ładnie .... ale Pl przerażają - 1800zł dziennie... u nas jest 5 osób na mięsnym w tym jedna zk. czasami jak nie maja co robić dzieczyny na miesnym a u nas niewiadomo gdzie rece włożyć to pomagają |
|
|
|
|
@Miawka
Stanowisko: z-ca kierownika
Dołączyła: 07 Paź 2013 Posty: 778
0
0
|
Wysłany: 2014-11-29, 21:15
|
|
|
Mam nadzieję ze u mnie mięsnego nie zrobią. |
_________________ Wierzę magii starych drzew i gwiazd, wierzę magii świata żądz jak zwierz... |
|
|
|
|
qweerty [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-11-29, 22:05
|
|
|
Monisska napisał/a: | Na dziale mięsnym zazwyczaj są dwie osoby na zmianie na tak małe stoisko, jak niemają ruchu to wskakują do nas na sklep pomagać,przecież nie będą stać i patrzeć jak nas dwie czasem trzy na cały sklep i się nie wyrabiamy,ale już wiemy że my też będziemy wskakiwać na dział mięsny ;/ |
Lidl we wszystkich sklepach oddziela stoisko z pieczywem od sali sprzedaży co podyktowane jest przepisami sanitarnymi .W biedronce jedną ręką myjesz mopem, tą samą obsługujesz klienta,a potem idziesz wypiec pieczywo nie mówiąc o garmażu. |
|
|
|
|
@Zed
Stanowisko: były pracownik
Dołączył: 24 Lip 2014 Posty: 219
0
0
|
Wysłany: 2014-11-30, 17:38
|
|
|
W Biedronce też jest oddzielone, masz piec za bramką |
|
|
|
|
Misiakowa [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-11-30, 18:40
|
|
|
Jak ładnie w tej biedroneczne, bazarek warzywniak, stoisko mięsne, piwniczka.... zupełnie jak nie w biedronce. Przynajmniej w mojej tak nie jest... |
|
|
|
|
@kluq
Stanowisko: centrum dystrybucyjne
Dołączył: 30 Lip 2010 Posty: 1751
0
0
|
Wysłany: 2014-11-30, 19:05
|
|
|
qweerty napisał/a: |
Lidl we wszystkich sklepach oddziela stoisko z pieczywem od sali sprzedaży co podyktowane jest przepisami sanitarnymi |
Mimo tej cudownej przebudowy i tak ten co rozkłada towar i dosiada na kasę obsługuje również piec więc wychodzi na to samo co w biedronce. Ładniejszy wygląd nie świadczy o tym ,że zasada obsługi tez ma wyższy poziom. Zresztą bez czarów ale tym wypiekom produkowanym z brei i mrożonym cholera wie przez ile czasu na pewno już nic nie zaszkodzi. |
_________________ Niejeden, komu się wydaje, że umie mówić, po prostu nie umie milczeć. Epicharm |
|
|
|
|
@Zed
Stanowisko: były pracownik
Dołączył: 24 Lip 2014 Posty: 219
0
0
|
Wysłany: 2014-11-30, 19:31
|
|
|
kluq napisał/a: | qweerty napisał/a: |
Lidl we wszystkich sklepach oddziela stoisko z pieczywem od sali sprzedaży co podyktowane jest przepisami sanitarnymi |
Mimo tej cudownej przebudowy i tak ten co rozkłada towar i dosiada na kasę obsługuje również piec więc wychodzi na to samo co w biedronce. Ładniejszy wygląd nie świadczy o tym ,że zasada obsługi tez ma wyższy poziom. Zresztą bez czarów ale tym wypiekom produkowanym z brei i mrożonym cholera wie przez ile czasu na pewno już nic nie zaszkodzi. |
Akurat ta osoba na kasy nie siada, ale wszystko inne na sklepie robi. |
|
|
|
|
qweerty [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-11-30, 20:12
|
|
|
Zed napisał/a: |
Akurat ta osoba na kasy nie siada, ale wszystko inne na sklepie robi |
Tak więc jak pisze ZED jest to zasadnicza różnica, bo my niby mamy jedną osobę więcej w etatach do pieca, i jakby ona nie siadała mogłaby zająć się np rozkładaniem towaru albo układaniem n-f, i byłaby to znaczna pomoc. Byłaby gdyby nie musiała siadać
Kluq wiem ,że jesteś ekspertem od wszystkiego zwłaszcza od pracy na sklepie a wykonujesz pracę na magazynie |
|
|
|
|
|