Nasza-Biedronka.pl Strona Główna

Nasza-Biedronka.pl

Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Stoisko mięsne w B2502 warszawa...
Autor Wiadomość
~zulcia73

Stanowisko:
były pracownik

Dołączył: 06 Lut 2012
Posty: 32
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2014-09-03, 21:10   

Ja zrozumiałam że oddzielny personel
 
     
~Monisska 

Stanowisko:
kasjer

Dołączyła: 09 Gru 2013
Posty: 29
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2014-09-04, 18:07   

Na dziale mięsnym zazwyczaj są dwie osoby na zmianie na tak małe stoisko, jak niemają ruchu to wskakują do nas na sklep pomagać,przecież nie będą stać i patrzeć jak nas dwie czasem trzy na cały sklep i się nie wyrabiamy,ale już wiemy że my też będziemy wskakiwać na dział mięsny ;/
_________________
Sobą być nie każdy potrafi...
 
     
~manex

Dołączył: 11 Wrz 2010
Posty: 31
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2014-09-23, 18:33   

zdjęcia z owej biedroneczki :)
https://www.portalspozywc.../864,43934.html
 
     
+marta1 

Stanowisko:
klient

Pomogła: 1 raz
Dołączyła: 13 Gru 2011
Posty: 4494
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2014-09-23, 18:37   

uuuu mięsko na bogato :D a na warzywniaku podobają mi się daszki :)
 
     
#yonica 


Stanowisko:
z-ca kierownika

Dołączyła: 13 Maj 2014
Posty: 62
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2014-09-23, 19:59   

Trochę mnie zatkało po obejrzeniu zdjęć :o
  Ocena JMP: 8/10
     
@kogata 


Stanowisko:
były pracownik

Dołączyła: 14 Lip 2014
Posty: 357
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2014-09-23, 20:05   

ładnie
  Ocena JMP: 3/10
     
#yonica 


Stanowisko:
z-ca kierownika

Dołączyła: 13 Maj 2014
Posty: 62
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2014-09-23, 20:16   

W sumie to w Warszawskim testowym sklepie mają wszystko na raz, a poszczególne sklepy w zależności od formatu mogą mieć różne rozwiązania. My np mamy zamknięte chłodnie, pod koniec maja mieliśmy otwarcie i zamontowali chłodnie otwarte a w lipcu przyjechała ekipa i zamontowała szyby:) Kto wie co jeszcze zmienią...
A warzywniak faktycznie ładny:)
  Ocena JMP: 8/10
     
@@@SyLwKa@@@
[Usunięty]

Wysłany: 2014-11-29, 11:04   

też mamy mięsny od niedawna ... wygląda to ładnie .... ale Pl przerażają - 1800zł dziennie... u nas jest 5 osób na mięsnym w tym jedna zk. czasami jak nie maja co robić dzieczyny na miesnym a u nas niewiadomo gdzie rece włożyć to pomagają :)
 
     
@Miawka 

Stanowisko:
z-ca kierownika

Dołączyła: 07 Paź 2013
Posty: 778
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2014-11-29, 21:15   

Mam nadzieję ze u mnie mięsnego nie zrobią.
_________________
Wierzę magii starych drzew i gwiazd, wierzę magii świata żądz jak zwierz...
  Ocena JMP: 8/10
     
qweerty
[Usunięty]

Wysłany: 2014-11-29, 22:05   

Monisska napisał/a:
Na dziale mięsnym zazwyczaj są dwie osoby na zmianie na tak małe stoisko, jak niemają ruchu to wskakują do nas na sklep pomagać,przecież nie będą stać i patrzeć jak nas dwie czasem trzy na cały sklep i się nie wyrabiamy,ale już wiemy że my też będziemy wskakiwać na dział mięsny ;/


Lidl we wszystkich sklepach oddziela stoisko z pieczywem od sali sprzedaży co podyktowane jest przepisami sanitarnymi .W biedronce jedną ręką myjesz mopem, tą samą obsługujesz klienta,a potem idziesz wypiec pieczywo nie mówiąc o garmażu.
 
     
@Zed


Stanowisko:
były pracownik

Dołączył: 24 Lip 2014
Posty: 219
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2014-11-30, 17:38   

W Biedronce też jest oddzielone, masz piec za bramką :)
 
     
Misiakowa
[Usunięty]

Wysłany: 2014-11-30, 18:40   

Jak ładnie w tej biedroneczne, bazarek warzywniak, stoisko mięsne, piwniczka.... zupełnie jak nie w biedronce. Przynajmniej w mojej tak nie jest...
 
     
@kluq 


Stanowisko:
centrum dystrybucyjne

Dołączył: 30 Lip 2010
Posty: 1751
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2014-11-30, 19:05   

qweerty napisał/a:

Lidl we wszystkich sklepach oddziela stoisko z pieczywem od sali sprzedaży co podyktowane jest przepisami sanitarnymi

Mimo tej cudownej przebudowy i tak ten co rozkłada towar i dosiada na kasę obsługuje również piec więc wychodzi na to samo co w biedronce. Ładniejszy wygląd nie świadczy o tym ,że zasada obsługi tez ma wyższy poziom. Zresztą bez czarów ale tym wypiekom produkowanym z brei i mrożonym cholera wie przez ile czasu na pewno już nic nie zaszkodzi.
_________________
Niejeden, komu się wydaje, że umie mówić, po prostu nie umie milczeć. Epicharm
 
     
@Zed


Stanowisko:
były pracownik

Dołączył: 24 Lip 2014
Posty: 219
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2014-11-30, 19:31   

kluq napisał/a:
qweerty napisał/a:

Lidl we wszystkich sklepach oddziela stoisko z pieczywem od sali sprzedaży co podyktowane jest przepisami sanitarnymi

Mimo tej cudownej przebudowy i tak ten co rozkłada towar i dosiada na kasę obsługuje również piec więc wychodzi na to samo co w biedronce. Ładniejszy wygląd nie świadczy o tym ,że zasada obsługi tez ma wyższy poziom. Zresztą bez czarów ale tym wypiekom produkowanym z brei i mrożonym cholera wie przez ile czasu na pewno już nic nie zaszkodzi.

Akurat ta osoba na kasy nie siada, ale wszystko inne na sklepie robi.
 
     
qweerty
[Usunięty]

Wysłany: 2014-11-30, 20:12   

Zed napisał/a:

Akurat ta osoba na kasy nie siada, ale wszystko inne na sklepie robi


Tak więc jak pisze ZED jest to zasadnicza różnica, bo my niby mamy jedną osobę więcej w etatach do pieca, i jakby ona nie siadała mogłaby zająć się np rozkładaniem towaru albo układaniem n-f, i byłaby to znaczna pomoc. Byłaby gdyby nie musiała siadać
Kluq wiem ,że jesteś ekspertem od wszystkiego zwłaszcza od pracy na sklepie a wykonujesz pracę na magazynie
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


phpBB by przemo