Nasza-Biedronka.pl Strona Główna

Nasza-Biedronka.pl

Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
serki maskarpone
Autor Wiadomość
Anulka12 

Stanowisko:
kasjer

Dołączyła: 06 Gru 2011
Posty: 6
Wysłany: 2013-08-30, 13:38   serki maskarpone

chciałam wam przekazać informację że serki maskarpone to jakiś niewypał ponieważ zrobiłam ciasto tiramisu które mi się po prostu rozjechało .Serki są rozwodnione ,po otwarciu trzeba odlać białawy płyn ,ale i tak się rozjeżdżają.Chyba producent poszedł na ilość ,a nie na jakość. To samo dotyczy sera na serniki ,bo kiedyś z lumiksa 1 kg. wychodził sernik wysoki na 5 cm. ,a z obecnego wychodzi 2 cm .Wydaje mi się,że jakość tych produktów bardzo się pogorszyła i firma powinna zareagować.pozdrowienia.
 
     
biedroneczka000

Stanowisko:
klient

Dołączył: 07 Maj 2013
Posty: 18
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2013-08-30, 16:33   

Podobnie śmietana 30%.. Za nic w świecie nie chce się normalnie ubić. Kiedyś były w Biedronce takie w mniejszych opakowaniach i były świetne, teraz trzeba bardzo długo ubijać i wstawiać na kilka godzin do lodówki, bo efekt jest jak u Ciebie.
 
     
@fruzia1 

Stanowisko:
kasjer

Dołączyła: 10 Gru 2012
Posty: 115
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2013-08-30, 18:56   

Są to święte słowa w jednym i drugim z powyższych postów. Oba produkty są niby dobre ale jeżeli je trzeba dość kunsztownie użyć - okazują się do ..... no do bani ;(
  Ocena JMP: 2/10
     
~aghni

Stanowisko:
klient

Dołączył: 02 Gru 2012
Posty: 29
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2013-08-30, 21:30   

używam tych serków do zrobienia do polewy do ciasta marchewkowego i nigdy się nie zwiodłam, nic nie spływa , nic nie zjeżdza, tylko ładnie na cieście zastyga (mascarpone z dodatkiem masła)

a śmietanę 30% ostatnio używałam, pierwszy raz kupiłam , do pavlovej i się bardzo dobrze i mocno ubiła i nic nie spływało nawet następnego dnia mimo że leżały na niej truskawki (wcześniej odmrożone)
  Ocena JMP: 8/10
     
@Biedroneczka791 


Stanowisko:
z-ca kierownika

Dołączyła: 09 Kwi 2010
Posty: 139
Skąd: DC07
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2013-08-30, 22:03   

Słuchajcie ja też używam śmietany 30% i jeszcze się na niej nie zawiodłam.Przeważnie do 3 bita i wychodzi rewelacja :)
 
     
biedroneczka000

Stanowisko:
klient

Dołączył: 07 Maj 2013
Posty: 18
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2013-09-01, 12:11   

To mam dziwnego pecha, bo tamte poprzednie ubijały mi się od razu, te 3 razy używałam i za każdym razem musiałam użyć tortownicy i wstawić na jakieś 3 godziny do lodówki, bo wcześniej śmietana pływała, a przyzwyczajona jestem do świetnie ubitej, którą nakładam i mogę od razu tort dekorować.

Jest możliwość, że w innym regionie w opakowaniach znajdziemy produkt innego producenta?
 
     
+marta1 

Stanowisko:
klient

Pomogła: 1 raz
Dołączyła: 13 Gru 2011
Posty: 4494
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2013-09-02, 12:31   

jest taka możliwość
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


phpBB by przemo