Tak NAS traktujecie! List porzegnalny Mirosława Lorek lory7 |
Autor |
Wiadomość |
ewelidar
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2013-03-10, 22:58
|
|
|
agaF napisał/a: | na każdym kroku zastraszani |
to musi byc ktoś, komu woda sodowa uderzyła do głowy... normalni ludzie starają się aby było oki...
ostatnio od nas był donos, że jestesmy źle traktowani... od razu dystrykt z kobietą od personalnych spraw przyjechali na rozmowe z nami... zareagowali |
|
|
|
|
Robertty [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-03-11, 09:39
|
|
|
Cytat: | od razu dystrykt z kobietą od personalnych spraw przyjechali na rozmowe z nami... zareagowali |
Znam tą ich pseudoreakcję, ba nawet jako najbardziej zainteresowany po czasie dostałem dostęp do wyników prac takiej komisji ,wraz ,UWAGA z zeznaniami koleżanek innych sklepów
Wnioski o komisji zakładowej mam 3: 1) komisja w 99,9 % nie widzi znamion mobbingu,2) komisja zapewnia przy składaniu zeznań że zostaje to między nimi a osobą przepytywaną (a ja mam w domu zeznania innych przesłane przez jmp jako dowód w innej sprawie) 3) w komisji nie ma przedstawiciela zz ( sami pracownicy jmp zainteresowani pozytywnym wizerunkiem jmp)
i ostatni wniosek dotyczący nas samych - wbrew temu co każdy mówi jak przychodzi do oceny osoby podejrzanej o mobing to 85% mówi że takie coś nie ma miejsca , i się super pracuje" więc o czym tu mowa |
|
|
|
|
@Hell
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2013-03-11, 11:10
|
|
|
Myślicie że obecność w komisji kogoś z ZZ miałaby duży wpływ na treść zeznań? |
_________________ Ludzie zapomną to co powiedziałeś, zapomną to co zrobiłeś ale nigdy nie zapomną jak poczuli się dzięki Tobie.... |
|
|
|
|
DarkSide
Stanowisko: były pracownik
0
0
|
Wysłany: 2013-03-11, 13:45
|
|
|
no to ja już wiem dlaczego u Nas KS wiedziała o wszystkim i dlaczego dalej nic nie zrobili z tym |
_________________ Życie bez biedronki jest możliwe a do tego wspaniałe!!! |
|
|
|
|
Robertty [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-03-11, 16:56
|
|
|
do
Olenka:
obecność ZZ ma zapewnić obiektywność decyzji komisji antymobingowej,a występowaniu lub nie mobbingu |
|
|
|
|
@Hell
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2013-03-11, 17:01
|
|
|
Robertty, chodziło mi o to czy pracownicy czuliby się bezpieczniej i chętniej by zeznawali na niekorzyść firmy? |
_________________ Ludzie zapomną to co powiedziałeś, zapomną to co zrobiłeś ale nigdy nie zapomną jak poczuli się dzięki Tobie.... |
|
|
|
|
Robertty [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-03-11, 17:05
|
|
|
to raczej wątpliwe jedna osoba która zeznawała na moją korzyść a na niekorzyść kr dziwnym zbiegiem okoliczności ma przeje.... |
|
|
|
|
~Affik65
0
0
|
Wysłany: 2013-03-12, 15:10
|
|
|
zwalniam sie z biedronki... hura |
_________________ Chcialem dobrze- wyszlo jak zawsze. |
|
|
|
|
@agaF
0
0
|
Wysłany: 2013-03-12, 19:01
|
|
|
powodzenia na nowej drodze życia, na pewno oszczędzisz zdrowie... ja też mam jeszcze trochę czasu na podjęcie decyzji... zastanawiam się głęboko, ale jeszcze nie wiem... |
|
|
|
|
Robertty [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-03-12, 21:28
|
|
|
brawo Afik tak myślałem że w końcu Cię szlag trafi, iwalniesz to w cholerę |
|
|
|
|
kotek752
0
0
|
Wysłany: 2013-03-15, 14:18
|
|
|
I co z tego ze reaguja to wszystko sciema,przyjada pogadaja,wstawiaja glodne gadki,ze sa poto aby pomoc itp,a potem macie przekichane u KS,KR i KO |
_________________ kotek752 |
|
|
|
|
@agaF
0
0
|
Wysłany: 2013-03-16, 10:26
|
|
|
najlepiej zadzwonić i przedstawić się jako klient i opowiedzieć co się np. widziało.... tak u nas kiedyś zrobiliśmy jak było źle... dziwnie ZKS zmieniła się ale w powietrzu coś wisiało kto ją załatwił... teraz awansowała na KS i jest daleko od nas!!! współczuję tym co na nią padli... |
|
|
|
|
~Affik65
0
0
|
Wysłany: 2013-03-20, 21:06
|
|
|
Robertty napisał/a: | brawo Afik tak myślałem że w końcu Cię szlag trafi, iwalniesz to w cholerę |
dokladnie Robertty moja KS przeniosła mnie na inna B i to daleko za to ze sie jej postawilem i nie zgadzlem z nia. chodzilo o ocene pracownicza. teraz mam lepszy komfort psychiczny no alete dojazdy... znalazlem prace i zmykam |
_________________ Chcialem dobrze- wyszlo jak zawsze. |
|
|
|
|
|