Inwigilacja. |
Autor |
Wiadomość |
mK2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-11-10, 21:06
|
|
|
Hmmm...ciekawe i chyba trzeba się zastanowić czy aby ktoś nie zerka za pleców |
|
|
|
|
Larrikol [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-11-10, 21:17
|
|
|
PrzyjacielForum napisał/a: | Bartosz, posprzątał "ktoś" ślady DarkSide i Larrikol na moim koncie, więc już się nie czepiam przez sentyment do Nich |
PrzyjacielForum, masz jakąś manię prześladowczą |
|
|
|
|
Bartosz
Administrator
Stanowisko: klient
0
0
|
Wysłany: 2012-11-10, 22:05
|
|
|
"ktoś" kto ma dostęp do Twojego konta ma range administratora, więc nie mieszaj moderatorów i nie podrywaj Larrikol |
|
|
|
|
Larrikol [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-11-10, 22:07
|
|
|
Juz dawno mnie poderwał hehe
//--dopisano:
Od jutra wprowadzam przymusowy status związku użytkowników forum
Bartosz |
|
|
|
|
zz-biedronka
piotr.a
Stanowisko: kierownik sklepu
0
0
|
Wysłany: 2012-11-11, 02:22
|
|
|
A to nie nowość!!!! Są strony gdzie widnieją informacje dotyczące JMP- Tam to dopiero się dzieje!!!! A ja w biurze to mam Ducha, nic nie robię przy kompie, a same strony i pliki dokumentów się otwierają. |
|
|
|
|
Konto: OFICJALNE - Związki Zawodowe "Solidarność" w Jeronimo Martins
|
|
|
|
|
Larrikol [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-11-11, 14:58
|
|
|
Nie, nie Bartosz, to nie tak |
|
|
|
|
Robertty [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-11-12, 21:12
|
|
|
oj bo pewnie dali naszemu . z-z służbowego lapa i się samo otwiera to może nie potrzebnie potem ślę jeszcze do nich skoro czytają szybciej niż prześlę pocztą haha
Duchów to pewnie jest więcej mi usuwają duszki nagrania z cctv z kamer w biurze, i pamiętniki wynoszą a jak się coś dzieje to i nawet Duchy wystawiają nowe absencje dawnooo dawnoo wstecz,grafiki i ECP kwartalne... co do ip kompa spoko korzystam z dynamicznego chociaż dla the bili z JMP moje dane to pewnie żadne tajemnice,zresztą nie kryję tego...... a wystarczy że napiszę że kr ma zrytą fryzurę a na drugi dzień wraca od fryzjera |
|
|
|
|
zz-biedronka
piotr.a
0
0
|
Wysłany: 2012-11-13, 08:27
|
|
|
Robertty napisał/a: | oj bo pewnie dali naszemu . z-z służbowego lapa i się samo otwiera to może nie potrzebnie potem ślę jeszcze do nich skoro czytają szybciej niż prześlę pocztą haha
Duchów to pewnie jest więcej mi usuwają duszki nagrania z cctv z kamer w biurze, i pamiętniki wynoszą a jak się coś dzieje to i nawet Duchy wystawiają nowe absencje dawnooo dawnoo wstecz,grafiki i ECP kwartalne... co do ip kompa spoko korzystam z dynamicznego chociaż dla the bili z JMP moje dane to pewnie żadne tajemnice,zresztą nie kryję tego...... a wystarczy że napiszę że kr ma zrytą fryzurę a na drugi dzień wraca od fryzjera |
Robertty Tak jest!!!! złącze służbowe , laptop służbowy i fax. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@Hell
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2012-11-13, 09:59
|
|
|
Cytat: | Robertty Tak jest!!!! złącze służbowe , laptop służbowy i fax. |
i jeszcze narzekasz? |
|
|
|
|
PrzyjacielForum [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-11-13, 22:23
|
|
|
Robertty, zapomniałeś jeszcze o fordzie focusie |
|
|
|
|
zz-biedronka
piotr.a
0
0
|
Wysłany: 2012-11-13, 23:37
|
|
|
PrzyjacielForum napisał/a: | Robertty, zapomniałeś jeszcze o fordzie focusie |
To nie my!!!! ustawa przewiduje wyposażenie przez pracodawce związki zawodowe w sprzęt biurowy.Szczerze to ten sprzęt dla wszystkich pracowników jest szkodliwy i chce się jak najszybciej go pozbyć. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robertty [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-11-14, 10:58
|
|
|
ja tam nic nie wiem o focusie i wcale nie jest tak wesoło jak myślicie,z tego co wiem to oddelegowanych omijają wszelkie bonusy od firmy, premie na sklepach na których są,nagrody roczne itp... i nikt nie daje im na paliwko jak kr om i ko na bujanie się 250 km do domu po za tym wiem po sobie z problemami dzwonimy czy to niedziel 9rano czy 22 wieczorem i jeszcze się nie zdarzyło bum od "naszych' przedstawicieli nie uzyskał pomocy,często i gęsto wspierają psychicznie,wysłuchują , nawet jeśli by dostali firmowego focusa to daj boże,nie zazdroszczę (tylko trzeba by było odplsukwić 8) ) |
|
|
|
|
PrzyjacielForum [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-11-18, 18:58
|
|
|
Larrikol, znowu ślady działania na moim koncie >:D
[ Dodano: 2012-11-18, 21:35 ]
No dobra, trochę mi wyjaśniłaś na PW. A tak marginesem, to na innych forach nie jest widoczne odwiedzanie kont użytkowników przez adminów
//--- dopisano:
PrzyjacielForum, początkowo temat był zabawny, ale widzę, że Ty rzeczywiście masz jakiś problem(?). Napisz wprost o co chodzi, to wyjaśnimy - o ile będzie co wyjaśniać.
Bartosz |
|
|
|
|
|