| fałszywośc i zniewaga pracowników | 

| Autor | Wiadomość | 

| peran26 
 Stanowisko:
 kasjer

| 

|    Wysłany: 2010-02-12, 01:27   fałszywośc i zniewaga pracowników |   
 |  
               | 
 |  
               |  |  | 

|   |  | 

|  | 

| #Roksana   

Stanowisko:
 kierownik sklepu

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2010-02-12, 17:52 |   
 |  
               | 
 |  
               | O co caman??? |  | 

|   |  | 

|  | 

| beata 

Stanowisko:
 były pracownik

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2010-02-12, 21:27 |   
 |  
               | 
 |  
               | fałszywośc i zniewaga pracowników 

O CO Z TYM CHODZI??????
   |  | 

|   |  | 

|  | 

| @mucha   
 Stanowisko:
 kasjer

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2010-02-13, 11:17 |   
 |  
               | 
 |  
               | fakt że peran nic nie napisał, ale czy tak ciężko domyślić się o co chodzi? fałszywość bo kierownictwo lub pracownicy co innego mówią a co innego robią, za plecami obgadają a w oczy uśmiechają się i mówią że jest wszystko OK!
 zniewaga bo kierownictwo pomiatają pracownikami, wykorzystują jak tylko się da, swoich protegowanych traktują na równi ze sobą, pija razem kawkę w pracy, daja wolne wtedy kiedy jest dużo roboty, pozwalają na przerwy 30 minutowe itd a innymi zapychaja i straszą że jak coś się odezwiesz to możesz wylecieć z pracy.
 Sama zauważyłam że kasjerzy którym zależy na pracy to zapieprza przez 8 godzin i ciągle mają co do zrobienia, a strach przed zwolnieniem z pracy nie pozwala nawet myśleć o przerwie, każdy grafik im odpowiada i nie robią problemów a tym protegowanym albo nie chciało się przyjść do pracy, albo nie mają co w sklepie robić, albo obgadują innych, krytykują każdy zrobiony grafik bo im nie pasuje, od niechcenia poukładają non food i tak mija im 8 godzin po czym wychodzą z pracy strasznie zmęczeni.

Czy u Was też jest tak na BIEDRONKACH?
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| biedronka0805   

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2010-02-15, 12:15 |   
 |  
               | 
 |  
               | Zgadzam się z Tobą mucha. Wszędzie jest chyba tak samo. |  | 

|   |  | 

|  | 

| #Roksana   

Stanowisko:
 kierownik sklepu

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2010-02-16, 10:17 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | mucha napisał/a: |  	  | fakt że peran nic nie napisał, ale czy tak ciężko domyślić się o co chodzi? fałszywość bo kierownictwo lub pracownicy co innego mówią a co innego robią, za plecami obgadają a w oczy uśmiechają się i mówią że jest wszystko OK!
 zniewaga bo kierownictwo pomiatają pracownikami, wykorzystują jak tylko się da, swoich protegowanych traktują na równi ze sobą, pija razem kawkę w pracy, daja wolne wtedy kiedy jest dużo roboty, pozwalają na przerwy 30 minutowe itd a innymi zapychaja i straszą że jak coś się odezwiesz to możesz wylecieć z pracy.
 Sama zauważyłam że kasjerzy którym zależy na pracy to zapieprza przez 8 godzin i ciągle mają co do zrobienia, a strach przed zwolnieniem z pracy nie pozwala nawet myśleć o przerwie, każdy grafik im odpowiada i nie robią problemów a tym protegowanym albo nie chciało się przyjść do pracy, albo nie mają co w sklepie robić, albo obgadują innych, krytykują każdy zrobiony grafik bo im nie pasuje, od niechcenia poukładają non food i tak mija im 8 godzin po czym wychodzą z pracy strasznie zmęczeni.

Czy u Was też jest tak na BIEDRONKACH?
 | 

Moja droga nie wrzucaj wszystkich biedronek do jednego wora BO NIE WSZĘDZIE TAK JEST! To jak jest w waszych biedronkach zależy tylko od was i ludzi którzy z wami pracują.
 Podkreślam nie na każdej Biedronce jest źle. Fakt faktem czasem woda sodowa uderza do głowy ale wtedy trzeba zrobić z tym szybko porządek bo będzie gorzej.
 Pozdrawiam
   |  | 

|   |  | 

|  | 

| ~Patrycja.S.   

Stanowisko:
 kasjer

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2010-02-16, 14:10 |   
 |  
               | 
 |  
               | zgadzam sie z roksana kiedy czytam rozne wpisy jak ludzie sa wykorzystywani to zastanawiam sie czy ja napewno pracuje w biedronce???
 |  
				| _________________ Każda zabawa jest dobra, jeśli tylko potrafisz się w nią bawic .
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| @mucha   
 Stanowisko:
 kasjer

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2010-02-16, 16:38 |   
 |  
               | 
 |  
               | nikogo nie wrzucam do jednego wora, wypowiedziałam sie tylko o jednej biedronie i o tym co się dzieje na  tym sklepie,. Wiem że wszędzie jest inaczej! mamy w naszej wiosce 4 biedronki i na każdej jest inny problem. I nigdy nie uwierze w to że jest taki sklep co jest tak idealnie, zawsze cos wyskoczy, zawsze znajdzie się tzw czarna owca. |  | 

|   |  | 

|  | 

| Anonim72 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 2010-02-17, 19:14 |   
 |  
               | 
 |  
               | No to ja się pochwalę  u nas jest prawie idealnie bo ta owca to dopiero jest szara :rool: ale już nad tym problemem pracujemy   |  | 

|   |  | 

|  | 

| kasienka35d   
 Stanowisko:
 z-ca kierownika

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2010-02-23, 22:06 |   
 |  
               | 
 |  
               | U mnie w Biedronce jest ok  , wiadomo są lepsze i gorsze dni , dlatego żal mi niektórych bo albo naprawde mają przechlapane albo poprostu lubią biadolić .Pozdrowionka   |  | 

|   |  | 

|  | 

| Bartosz   Administrator

Stanowisko:
 klient

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2010-02-24, 10:39 |   
 |  
               | 
 |  
               | U mnie w Biedronce również jest dobrze.   Gdyby było źle to bym się przeniósł o 50km bliżej
   |  
				| _________________ 
 Historia forum i wizja organizacji pracowników.

if you let politicians break the law in an emergency they will create an emergency to break the law. #covid

|  | 

|   |  | 

|  | 

| biedronak 
 Stanowisko:
 kasjer

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2010-03-23, 21:14 |   
 |  
               | 
 |  
               | a mi się wydaje że nie narzekają ci co spijają browary z kierownikami po pracy >:D |  | 

|   |  | 

|  | 

| Bartosz   Administrator

Stanowisko:
 klient

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2010-03-23, 22:48 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | biedronak napisał/a: |  	  | a mi się wydaje że nie narzekają ci co spijają browary z kierownikami po pracy >:D | 
 Może coś w tym jest, ale piwo lepiej smakuje po ciężkim dniu
   |  
				| _________________ 
 Historia forum i wizja organizacji pracowników.

if you let politicians break the law in an emergency they will create an emergency to break the law. #covid

|  | 

|   |  | 

|  | 

| #girl   

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2010-05-18, 12:40 |   
 |  
               | 
 |  
               | Hejka u mnie jest fajnie bo my jesteśmy fajni dla siebie w pracy jak w rodzinie trzeba być tolerancyjnym jeżeli nie nadajesz się do handlu to otwórz totolotka i siedź sobie sama ze swoimi samolubnymi myślami   |  | 

|   |  | 

|  | 

| A*S*   

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2010-05-19, 19:16 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | girl napisał/a: |  	  | jeżeli nie nadajesz się do handlu to otwórz totolotka | 

hehehe.... bardzo mi się to podoba  :D U nas jest jest całkiem spoko, owszem istnieje podział na grupki ale ogólnie dogadujemy się i nikt jeszcze dobrowolnie nie odszedł z naszej stonki - myślę, że to świadczy samo za siebie
   |  
				| _________________ Natura dałam nam dwoje oczu, dwoje uszu ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali niż mówili.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |