Nasza-Biedronka.pl Strona Główna

Nasza-Biedronka.pl

Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Lada mięsna - straty.
Autor Wiadomość
Bobeek923 

Stanowisko:
kasjer

Dołączył: 25 Paź 2017
Posty: 4
Wysłany: 2021-04-23, 16:14   Lada mięsna - straty.

Witam.
Mam pytanie odnośnie działań sklepów z ladami mięsnymi. W jaki sposób minimalizujecie straty?

U nas w sklepie nakłoniliśmy kierownika regionu do wydłużenia terminów w ladach, tzn. przechowujemy wędliny tyle godzin ile zaleca producent na etykiecie, a nie 72h według norm Biedronki.

W jakimś stopniu zminimalizowało to straty, ale są one nadal ogromne.

Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób inne sklepy z ladą mięsną radzą sobie z problemem strat (jakieś porady jak zamawiać, by nie utylizować dużo towaru, cokolwiek co pomogłoby w ogarnięciu problemu)?
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

phpBB by przemo