|
Nasza-Biedronka.pl
Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki
|
szkolenia nowego |
Autor |
Wiadomość |
~Lons
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2019-05-20, 09:28
|
|
|
sylwuńka napisał/a: | MalaAsia, no tak sie czasem zdarza ale zapitol tez jest az pot cieknie nieraz po d.pie,na 6 rano 1 lub 2 kasjerow i odrazu dostawa 6-7kontenerow i odpiek ogarnac.
Lons, noo nawet mieli wczesniej okolo 11... Naszybciej ladacznice z miesnego kasuja, potem my kasjerzy ale 30 nie mamy ja mam przy dobrych lotach 22-23 i jestem w scisłej czołówce |
To ja muszę najwidoczniej zwolnić :D Bo nic z tego i tak nie mam, że tak szybko nawijam na tej kasie :D Jakby premię dawali dla najszybszych kasjerów to zaraz by wszyscy mieli taką prędkość :D |
|
|
|
|
u8t3io3p
Stanowisko: klient
0
0
|
Wysłany: 2019-05-20, 21:04
|
|
|
Lons napisał/a: | sylwuńka napisał/a: | MalaAsia, no tak sie czasem zdarza ale zapitol tez jest az pot cieknie nieraz po d.pie,na 6 rano 1 lub 2 kasjerow i odrazu dostawa 6-7kontenerow i odpiek ogarnac.
Lons, noo nawet mieli wczesniej okolo 11... Naszybciej ladacznice z miesnego kasuja, potem my kasjerzy ale 30 nie mamy ja mam przy dobrych lotach 22-23 i jestem w scisłej czołówce |
To ja muszę najwidoczniej zwolnić :D Bo nic z tego i tak nie mam, że tak szybko nawijam na tej kasie :D Jakby premię dawali dla najszybszych kasjerów to zaraz by wszyscy mieli taką prędkość :D |
to jest kwestia jaki to sklep, bo jak obok sa biura to ludzie wpadaja po sniadanie czy cos na obiad, a na osiedlu zawsze koszyk bedzie wiekszy, nie ma czym sie przejomwac i ide o zaklad zeby miec 30 trzeba nabijac np. zamiast wbic 10x50 wbijamy 50 i 9 enterow,blokowanie kasy gdy klient sie pakuje itd.
nic z tego nie ma, wiec nie widze sensu by miec "duzo" bo to nie pokazuje czy ktos jest dobrym czy zlym pracownikiem, wystarczy miec kolo 20 |
|
|
|
|
~Lons
0
0
|
Wysłany: 2019-05-20, 21:20
|
|
|
u8t3io3p napisał/a: | Lons napisał/a: | sylwuńka napisał/a: | MalaAsia, no tak sie czasem zdarza ale zapitol tez jest az pot cieknie nieraz po d.pie,na 6 rano 1 lub 2 kasjerow i odrazu dostawa 6-7kontenerow i odpiek ogarnac.
to jest kwestia jaki to sklep, bo jak obok sa biura to ludzie wpadaja po sniadanie czy cos na obiad, a na osiedlu zawsze koszyk bedzie wiekszy, nie ma czym sie przejomwac i ide o zaklad zeby miec 30 trzeba nabijac np. zamiast wbic 10x50 wbijamy 50 i 9 enterow,blokowanie kasy gdy klient sie pakuje itd.
nic z tego nie ma, wiec nie widze sensu by miec "duzo" bo to nie pokazuje czy ktos jest dobrym czy zlym pracownikiem, wystarczy miec kolo 20 |
No ja właśnie nie blokując ani nic z tych rzeczy trzymałem na poziomie 26-28, czasami więcej.
No ja mając prędkość 21 na początku mojej pracy w biedronce, gdzie nie znałem połowy kodów byłem upominany, że mam kasować szybciej, więc nie wszędzie 20 wystarcza |
|
|
|
|
@MalaAsia
Stanowisko: starszy kasjer
0
0
|
Wysłany: 2019-05-20, 21:25
|
|
|
u8t3io3p, zgadzam się, to, że ktoś zasypie klienta produktami, które będzie mu niewygodnie spakować wcale obsługi nie przyspiesza, a poza tym, to praca a nie wyścigi |
_________________ Cała sztuka polega na tym, żeby będąc sobą, być kimś wyjątkowym |
|
|
|
|
@sylwuńka
Stanowisko: starszy kasjer
0
0
|
Wysłany: 2019-05-21, 22:51
|
|
|
MalaAsia, ja tam sie tym wogole nie przejmuje, czesto musze spisywac recznie kody, bo slabe typu botwinka albo zagiete, urwane, szukac dziwacznych donutow w drzewku bo ni kuta nie chce mi sie nawet pamietac PLU na to. U nas koszyk ostatnio byl ok 42zl. Utarg kasjer 1,2,3 maja ok 20tys,ja po jakims czasie kasowania jestem juz zmulona ta kasa i widze po sobie ze wolniej kasuje. |
_________________ Jestem zakręcona... |
|
|
|
|
Adam123
0
0
|
Wysłany: 2019-11-26, 19:20 Szkolenie na kasjera
|
|
|
Witam, powiedzcie mi jak wygląda szkolenie na stanowisku kasjer, lub kasjer sprzedawca? Na czym te szkolenie polega? |
|
|
|
|
~Arizon
0
0
|
Wysłany: 2019-11-26, 19:58
|
|
|
Wszystko jest rozpisane ,każdy dzień robi się co innego zazwyczaj jest to chwila z kierownikiem potem przydziela się opiekuna z którym się pracuje po paru dniach pokazuje się kasę.No wiadomo te pierwsze dni trzeba najważniejsze rzeczy pokazać ,piec+rozmrażanie ,maszyny ,trochę towaru zrobić,fifo ,warzywniak ,kasa+kody. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
|