Przedłużenie umowy |
Autor |
Wiadomość |
Larrikol [Usunięty]
|
Wysłany: 2019-01-01, 12:05
|
|
|
Adelaa, powstawiaj przecinki, kropki to może wtedy ktoś zrozumie w czym masz problem i Ci odpowie. |
|
|
|
|
u8t3io3p
Stanowisko: klient
0
0
|
Wysłany: 2019-01-01, 13:58
|
|
|
Larrikol napisał/a: | Adelaa, powstawiaj przecinki, kropki to może wtedy ktoś zrozumie w czym masz problem i Ci odpowie. |
dziewczyna ma stale godziny pracy od 8 do 14 i chce przejsc na caly etat i pytanie jej brzmi czy jak dostanie caly etat to czy bedzie miala na 6
piszac male dzieci masz na myli w wieku szkolnym?? to juz nie sa male dzieci, ja do 1 podstawowki chodzilem sam, podjezdzajac autobusem przystanek i idac z 300 metrow na piechote
a skad my mamy to wiedziec? zapytaj swojego kierownika |
|
|
|
|
Givszoman [Usunięty]
|
Wysłany: 2019-01-01, 14:12
|
|
|
U mnie na moim sklepie firma nie przedłużyła umowy o pracę 2 kasjerkom których więcej nie było w pracy niż były. Z 12 miesięcy roku 2018 jakieś 7-8 miesięcy na zwolnieniu lekarskim (tak długo to przesadzam, ale z 6 miesięcy na pewno), z tego ostatnio 4 miesiące non stop. Jedna sama nie chciała. |
|
|
|
|
~Adelaa
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2019-01-31, 08:14 Przełożenie umowy a kurs na paleciaka
|
|
|
Jak to jest z przedłużeniem umowy jeżeli kierownictwo mimo prośby nie wysłało na kurs paleciaka. Czy faktycznie takiej osobie nie przedłużaja umowy? |
|
|
|
|
@MalaAsia
Stanowisko: starszy kasjer
0
0
|
Wysłany: 2019-01-31, 09:34
|
|
|
Adelaa, bajki, przedłużają, nie ma przeciwwskazań, nooo chyba, że na elektyka nie wysyłają bo się ktoś do niczego nie nadaje, kiepsko pracuje, to nie przedłużą, bo źle pracuje, a nie dlatego, że nie ma uprawnień |
_________________ Cała sztuka polega na tym, żeby będąc sobą, być kimś wyjątkowym |
|
|
|
|
~Adelaa
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2019-01-31, 10:00
|
|
|
MalaAsia napisał/a: | Adelaa, bajki, przedłużają, nie ma przeciwwskazań, nooo chyba, że na elektyka nie wysyłają bo się ktoś do niczego nie nadaje, kiepsko pracuje, to nie przedłużą, bo źle pracuje, a nie dlatego, że nie ma uprawnień | taka info dostałam ostatnio na szkoleniu ale nie na paleciaka że jak się nie zda egzaminu na niego to nie przedłuża umowy |
|
|
|
|
@sylwuńka
Stanowisko: starszy kasjer
0
0
|
Wysłany: 2019-01-31, 15:07
|
|
|
Żeby tego szkolenia nie zdać, to chyba trzeba się napracować
A to czy zwolnia czy nie przedłuża umowy to zależy od kierownika już, co sklep to inna polityka |
_________________ Jestem zakręcona... |
|
|
|
|
|