Przesunięty przez: DarkSide 2012-12-04, 01:03 |
Plusy pracy w Biedronce |
Autor |
Wiadomość |
contagious
Stanowisko: kierownik rejonu
|
Wysłany: 2016-08-17, 20:04
|
|
|
reniusia82 napisał/a: | oczywiście jestem za praca w Biedronce,jest możliwość szybkiego awansu,wiem czasami dostajemy w d...e ze hoho ale nie jest wcale tak zle.Nastawienie do pracy jest najważniejsze |
Tu sie zgadzam, praca w Biedronce, a i owszem - jest ciezka, ale firma daje realne mozliwosci rozwoju, podniesienia kompetencji i zarobkow. |
_________________ Każdy z nas jest kimś niepowtarzalnym. Nie czyń siebie samego przedmiotem kompromisu, bo jesteś wszystkim, co masz. |
|
|
|
|
@kachen
Stanowisko: z-ca kierownika
|
Wysłany: 2016-08-19, 19:28
|
|
|
Plusy raczej zadne....pracuje bo musze..umowa na stale mnie tylko trzyma..jedno wielkie bagno sie robi w tej biedrze..a klienci coraz gorsi..i jak trzmac nerwy na wodzy.a ma byc coraz gorzej..mpze kierownik i kasjer na zmianie..nawet to mnie nie zdzwiwi |
|
|
|
|
Larrikol [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-08-19, 19:53
|
|
|
Z niewolnika nie ma pracownika, więc chyba lepiej rozejrzeć się za czymś innym, co jeśli nie sprawi radości to może chociaż mniej przygnębi. Wypalenie zawodowe to nic przyjemnego. |
|
|
|
|
neilcodling
Stanowisko: kierownik okręgu
|
Wysłany: 2016-08-22, 23:55
|
|
|
.... |
Ostatnio zmieniony przez DarkSide 2016-08-23, 05:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Grimes_Fan_Webm
Stanowisko: ochrona
|
Wysłany: 2016-08-22, 23:57
|
|
|
... |
Ostatnio zmieniony przez DarkSide 2016-08-23, 05:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
cheesteerrr
Stanowisko: kasjer
|
Wysłany: 2016-09-01, 13:39
|
|
|
Umowa o pracę, nie najgorsza płaca (tylko w małych miastach). Niestety, to wszystko. ;D |
|
|
|
|
qweerty [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-09-02, 01:27
|
|
|
cheesteerrr napisał/a: | Umowa o pracę, nie najgorsza płaca (tylko w małych miastach). Niestety, to wszystko. ;D |
Serio? Umowa o pracę ? powiedz mi kto w Polsce, może po za Ukraińcami (z tego 1 mln w Polsce też znikomy procent) pracuje na czarno ??? Znam paru takich co i alimenty czy inny komornik i proszą szefa o szarą strefę.
W tym kraju nic się nie zmieni jak w najlepszym od 26 lat czasie na rynku pracy ktoś cieszy się , że ma umowę. Wynagrodzenie. Za rok na start masz tylko 100 zł od płacy minimalnej. A dziś wiem od kolegi z Myślenic ,że kaufland daje 2300 na start czyli tyle co w biedronce po 3 ,10 i 15 latach pracy.
[ Dodano: 2016-09-02, 02:30 ]
contagious napisał/a: | reniusia82 napisał/a: | oczywiście jestem za praca w Biedronce,jest możliwość szybkiego awansu,wiem czasami dostajemy w d...e ze hoho ale nie jest wcale tak zle.Nastawienie do pracy jest najważniejsze |
Tu sie zgadzam, praca w Biedronce, a i owszem - jest ciezka, ale firma daje realne mozliwosci rozwoju, podniesienia kompetencji i zarobkow. |
Realne powiadasz....... takie bez znajomości układów i włażenia w 3 litery? długo już jesteś pracownikiem JMP? |
|
|
|
|
@Skiter1991
Robot
Stanowisko: klient
|
Wysłany: 2016-09-02, 14:58
|
|
|
qweerty napisał/a: | Realne powiadasz....... takie bez znajomości układów i włażenia w 3 litery? długo już jesteś pracownikiem JMP? |
Tak realne, zaczynałem od pracy sezonowej, nikogo nie znałem, nie mam żadnych układów, ciężko pracuje i mam nadzieje że zaowocuje to dalszymi awansami, dlatego da się. |
|
|
|
|
cheesteerrr
|
Wysłany: 2016-09-06, 13:33
|
|
|
No kurczę, cieszę się, co mam płakać, że ktoś dał mi umowę? Zostałam również zatrudniona po pracy sezonowej. Czy szybkie awanse i szkolenia bez układów są realne? Wsio zależy od kierowników. Ja np. prosiłam się o wózki, szły wszystkie koleżanki tylko nie ja. Generalnie plusem jest jeszcze to, że ciężko o monotonię na zmianie, chyba, że grzeje się krzesło na 1. :D |
|
|
|
|
qweerty [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-09-10, 12:49
|
|
|
[quote="cheesteerrr"]No kurczę, cieszę się, co mam płakać, że ktoś dał mi umowę? Zostałam również zatrudniona po pracy sezonowej. Czy szybkie awanse i szkolenia bez układów są realne? Wsio zależy od kierowników. Ja np. prosiłam się o wózki, szły wszystkie koleżanki tylko nie ja. Generalnie plusem jest jeszcze to, że ciężko o monotonię na zmianie, chyba, że grzeje się krzesło na 1. :D[/quotei] po zmianach w zakresie uprawnień kierowników sklepu to oni będą decydować odnośnie stanowisk kasjerdkich i zatrudnieniu , wytypowanie do awansu czy zwolnieniu. Więc zaoewne dobre relacje z przełożonym gwarancja osiągnięcia sukcesu. Ale to jest wszędzie i raczej normalne
[ Dodano: 2016-09-10, 13:53 ]
Larrikol napisał/a: | Z niewolnika nie ma pracownika, więc chyba lepiej rozejrzeć się za czymś innym, co jeśli nie sprawi radości to może chociaż mniej przygnębi. Wypalenie zawodowe to nic przyjemnego. | Od wypalenia zawofowego gorsze jest prasowanie w ciągłym strachu "bo mnie zwolnią ". Zwłaszcza ze i tak na to się ks najmniejszy wpływ. Jak będą chcieli to rozwiążą umowę najwyżej przegrają w sądzie pracy. Niewolnikami ti ludzie az w biedronce mentalnie. Pierwsze to niewyobrażalnie sobie ze istnieje świat po za biedronka. Ważna jest umowa stabilność zatrudnienia (??? Nie do końca) czy płatność wynagrodzenia na czas i zgodnie z kodeksem pracy. Ale ti raczej powinno być standardem. |
|
|
|
|
@mortis
|
Wysłany: 2018-07-26, 20:19 hmmmm
|
|
|
jak na razie jest git
to chodzi o ludków heh
z nie jednego pieca chleb jadłem ale...
bywały gorsze piece
może już zwyczajnie jestem za stary żeby marudzić
ale...
na ten czas jest spoko
gnaty odpoczywają a kasy zawsze mało
wymaganie heh
wali mnie to
czas jest to zrobione i wszystko w temacie
fakt przeszkolenia leżą
nie podpatrzysz nie ogarniesz i tyle
ważne żebyś chciał ogarniać |
_________________ morituri te salutant |
|
|
|
|
+marta1
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Gru 2011 Posty: 4494
|
Wysłany: 2018-07-26, 20:30
|
|
|
hmmm ? a temat o czym ? :D
takie luźne to do offtopa , tam można pisać ile wlezie o niczym i o wszystkim |
_________________ Ludzie znają dziś cenę wszystkiego , nie znając wartości niczego... |
|
|
|
|
@mortis
|
Wysłany: 2018-07-26, 20:38
|
|
|
to przenieś do off heh
moc masz
[ Dodano: 2018-07-26, 21:39 ]
jeżeli nie jest za to może do przeciw hmmmmmmm
[ Dodano: 2018-07-26, 21:48 ]
zaczynam zastanawiać się czy polityka czy ograniczenie hmmmmm |
_________________ morituri te salutant |
|
|
|
|
+marta1
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Gru 2011 Posty: 4494
|
Wysłany: 2018-07-26, 20:52
|
|
|
mortis napisał/a: |
zaczynam zastanawiać się czy polityka czy ograniczenie hmmmmm |
zasady :D |
_________________ Ludzie znają dziś cenę wszystkiego , nie znając wartości niczego... |
|
|
|
|
@mortis
|
Wysłany: 2018-07-26, 20:54
|
|
|
przytocz bo i na temat było |