Pomysł dobry tylko pod warunkiem zatrudnienia większej ilości ludzi. Przez brak czasu inwentury za robione na odpierdziel a co dopiero sprawdzać terminy.
Myślę że teraz mamy ważniejsze sprawy niż zastanawianie się nad tym czy fifo na suchym jest mniej czy bardziej ważne skoro mamy permamentny brak ludzi do pracy i tak już wszystko jest robione byle jak i na "odpierdol"bo niby jak ma być skoro całą załoga na wysokoobrotowym sklepie to zks i dwóch kasjerów na zmianie.U nas np problemem jest to że np na nockach towar rozkłada "starszy kasjer"z Ukraińcem i w zw z tym mamy taki cyrk np na chłodni że aby zrobić porządnie inwenturę trzy godziny poświęcam na zrobienie jako takiego porządku bo wszystko kładą wszędzie w kila miejsc nie zwracając uwagi na layout czy choć by grupy towarowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum