Odpiek pieczywa |
Autor |
Wiadomość |
katarzynka12
Stanowisko: były pracownik
Dołączyła: 12 Lis 2013 Posty: 365
0
0
|
Wysłany: 2014-11-11, 18:41
|
|
|
wyłączyć piec i włączy się "wymuszone płukanie" |
|
|
|
|
finera
Stanowisko: kasjer
Dołączył: 01 Lis 2014 Posty: 10
0
0
|
Wysłany: 2017-02-26, 19:33
|
|
|
Mam takie pytanie mianowicie:
na rozmrożone ciasta mam 5 dni terminu i przykładowo wyciągam rano 1 lutego o 6.15 dodaję 5 dni to mam termin do 6 lutego
a jak wyciągam 1 lutego o 22.00 to też mam do 6 czy do 7 lutego? U nas są sporne odpowiedzi. Jak jest u Was? |
|
|
|
|
tadam
Stanowisko: kasjer
Dołączyła: 06 Gru 2012 Posty: 677
0
0
|
Wysłany: 2017-02-26, 23:25
|
|
|
Do 7 ,liczysz od daty rozmrozenia . |
|
|
|
|
+marta1
Stanowisko: klient
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Gru 2011 Posty: 4494
0
0
|
Wysłany: 2017-02-27, 11:14
|
|
|
finera, to jest tak jak z opisywaniem odpieku i tak jak z liczeniem MTD , tadam ma rację , wszystko było na szkoleniach ze świeżych . |
_________________ Ludzie znają dziś cenę wszystkiego , nie znając wartości niczego... |
|
|
|
|
@sylwuńka
Stanowisko: starszy kasjer
Dołączyła: 06 Lis 2016 Posty: 466 Skąd: warszawa
0
0
|
Wysłany: 2017-02-27, 15:00
|
|
|
szkolenie ze swieżych miałam w zeszłym tygodniu hahahaha ale nikt mnie nie poinformował dowiedziałam sie jak przyszlam na 14 do pracy od kiero czemu mnie na szkoleniu nie było....? |
_________________ Jestem zakręcona... |
|
|
|
|
@Hell
Stanowisko: z-ca kierownika
Dołączyła: 01 Lip 2012 Posty: 2056
0
0
|
Wysłany: 2017-02-27, 17:39
|
|
|
To szkolenie miałaś mieć na dniu wolnym? |
_________________ Ludzie zapomną to co powiedziałeś, zapomną to co zrobiłeś ale nigdy nie zapomną jak poczuli się dzięki Tobie.... |
|
|
|
|
@sylwuńka
Stanowisko: starszy kasjer
Dołączyła: 06 Lis 2016 Posty: 466 Skąd: warszawa
0
0
|
Wysłany: 2017-02-27, 21:11
|
|
|
w dniu pracującym rano mialo byc szkol , ale że nikt mi nie powiedzial to przyszlam jak w grafiku bylo na 14 to sa jajca . kiero od świeżych chyba uświadomil mojego ks o szkoleniu po pytaniu czemu mnie nie ma na szkoleniu chyba sam nie wiedzial |
_________________ Jestem zakręcona... |
|
|
|
|
DarkSide
Stanowisko: były pracownik
Dołączył: 22 Sty 2011 Posty: 3461 Skąd: Polska
0
0
|
Wysłany: 2017-02-27, 22:56
|
|
|
sylwuńka, ale w grafiku jak miałaś mieć szkolenie to obowiązkowo powinna pisać SP |
_________________ Życie bez biedronki jest możliwe a do tego wspaniałe!!! |
|
|
|
|
@Skiter1991
Robot
Stanowisko: klient
Dołączył: 17 Gru 2012 Posty: 594 Skąd: z daleka
0
0
|
Wysłany: 2017-02-27, 23:11
|
|
|
Szkolenie przeprowadzane przez ks nie muszą mieć absencji SP. |
|
|
|
|
@sylwuńka
Stanowisko: starszy kasjer
Dołączyła: 06 Lis 2016 Posty: 466 Skąd: warszawa
0
0
|
Wysłany: 2017-02-27, 23:13
|
|
|
kierownik pewnie nie naniósł tego na grafik bo zapomniał czy coś to miało być szkolenie w innym sklepie.... pare osób ode mnie ma na marzec normalnie sp wprowadzone a o mnie zapomnieli w lutym haha |
_________________ Jestem zakręcona... |
|
|
|
|
#Lujan
Stanowisko: kierownik sklepu
Dołączył: 09 Paź 2016 Posty: 100
0
0
|
Wysłany: 2017-07-18, 10:30
|
|
|
Napiszcie mi proszę krok po kroku w jaki sposób włączacie mycie pieca. |
|
|
|
|
~kaskader
Stanowisko: z-ca kierownika
Dołączył: 12 Lut 2017 Posty: 35
0
0
|
Wysłany: 2017-07-18, 13:46
|
|
|
Wychodzisz z menu odpieku poprzez wciśnięcie ikony takiej "zawróconej" strzałki. Potem wciskasz ikonę "reki" i wybierasz jeden z programów. Ten z cyfrą 2 to program do małych zabrudzeń i trwa jakieś 1h 15min, tez cyfrą 4 do dużych zabrudzeń trwa ok 1h i 47min. |
|
|
|
|
#Lujan
Stanowisko: kierownik sklepu
Dołączył: 09 Paź 2016 Posty: 100
0
0
|
Wysłany: 2017-07-19, 19:10
|
|
|
I kazdy z was tak robi? Bylem teraz na innym sklepie i dziewczyny mowily, ze myja piec w 20 minut... Co to za czary? Nie mialem w sumie czasu, zeby sie tym zainteresowac. |
|
|
|
|
u8t3io3p
Stanowisko: klient
Dołączył: 06 Kwi 2017 Posty: 873
0
0
|
Wysłany: 2017-07-20, 12:55
|
|
|
sa rozne piece, bedac na innym skelpie byly zupelnie inne programy niz na moim, kwestia ustawienia u mnie myje sie 47 minut |
|
|
|
|
justysia
Dołączył: 28 Kwi 2011 Posty: 19
0
0
|
Wysłany: 2017-07-25, 16:07
|
|
|
a jak jest z pączkiem na kartonie wpisujemy godzinę wyjęcia z zamrażarki czy godzinę zakończenia rozmrażania w kolektorze bo u nas są wątpliwości a nie chcę pytać od świeżych a jest żywa dyskusja na ten temat wśród pracowników |
|
|
|
|
|