Karta przedpłacona a zwolnienie |
Autor |
Wiadomość |
heyfckyou3
Stanowisko: kasjer
|
Wysłany: 2021-01-21, 18:51 Karta przedpłacona a zwolnienie
|
|
|
Nie zdążyłem wykorzystać jeszcze pieniędzy z karty przedpłaconej i teraz ważne pytanie. Niedługo przestanę być pracownikiem biedronki, czy te pieniądze wtedy przepadną? Nie wiem czy się spieszyć czy nie... Jeżeli pieniądze przepadają to tak trochę nie w porządku ze strony firmy. A raczej bardzo nie w porządku. |
|
|
|
|
Włodarz
Stanowisko: były pracownik
0
0
|
Wysłany: 2021-01-21, 20:13
|
|
|
heyfckyou3 masz bardzo ładny i twórczy nick. |
_________________ If you were a king up there on your throne,
would you be wise enough to let me go. |
|
|
|
|
Givszoman [Usunięty]
|
Wysłany: 2021-01-21, 20:41 Re: Karta przedpłacona a zwolnienie
|
|
|
heyfckyou3 napisał/a: | Nie zdążyłem wykorzystać jeszcze pieniędzy z karty przedpłaconej i teraz ważne pytanie. Niedługo przestanę być pracownikiem biedronki, czy te pieniądze wtedy przepadną? Nie wiem czy się spieszyć czy nie... Jeżeli pieniądze przepadają to tak trochę nie w porządku ze strony firmy. A raczej bardzo nie w porządku. |
Nie przepadną, można je wykorzystać do końca okresu ważności karty przedpłatowej. |
|
|
|
|
~BlackFalcon
0
0
|
Wysłany: 2021-01-22, 16:09 Re: Karta przedpłacona a zwolnienie
|
|
|
Givszoman napisał/a: | heyfckyou3 napisał/a: | Nie zdążyłem wykorzystać jeszcze pieniędzy z karty przedpłaconej i teraz ważne pytanie. Niedługo przestanę być pracownikiem biedronki, czy te pieniądze wtedy przepadną? Nie wiem czy się spieszyć czy nie... Jeżeli pieniądze przepadają to tak trochę nie w porządku ze strony firmy. A raczej bardzo nie w porządku. |
Nie przepadną, można je wykorzystać do końca okresu ważności karty przedpłatowej. |
Gdybym to wiedziała wcześniej i nie słuchała osób, którym podobno przepadły, to nie wydawałabym jak głupia... |
|
|
|
|
brodacz1989
0
0
|
Wysłany: 2021-01-22, 23:11
|
|
|
BlackFalcon napisał/a: | Gdybym to wiedziała wcześniej i nie słuchała osób, którym podobno przepadły, to nie wydawałabym jak głupia...
|
ale zaoszczędziłaś "normalną kasę" czyli wychodzisz i tak na zero |
_________________ bądźmy ubodzy, ale nie głupi... |
|
|
|
|
~BlackFalcon
0
0
|
Wysłany: 2021-01-27, 18:00
|
|
|
brodacz1989 napisał/a: | BlackFalcon napisał/a: | Gdybym to wiedziała wcześniej i nie słuchała osób, którym podobno przepadły, to nie wydawałabym jak głupia...
|
W sumie tak. Zostało mi 1,94...szkoda, że nie można dopłacić gotówką, tylko muszę znaleźć coś, co kosztuje dokładnie tyle :D. |
|
|
|
|
tadam
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2021-01-28, 16:28
|
|
|
Przecież można łączyć płatności kartą i gotówką |
|
|
|
|
Givszoman [Usunięty]
|
Wysłany: 2021-01-28, 17:27
|
|
|
BlackFalcon napisał/a: | brodacz1989 napisał/a: | BlackFalcon napisał/a: | Gdybym to wiedziała wcześniej i nie słuchała osób, którym podobno przepadły, to nie wydawałabym jak głupia...
|
W sumie tak. Zostało mi 1,94...szkoda, że nie można dopłacić gotówką, tylko muszę znaleźć coś, co kosztuje dokładnie tyle :D. |
Jak były stare czarne karty przedpłatowe to kombinowałem tak, by akurat wyzerować kartę po tym gdy dowiedziałem się że i tak będą nowe białe. Dopłacałem kartą oszałamiające 23 grosze. |
|
|
|
|
~BlackFalcon
0
0
|
Wysłany: 2021-02-10, 20:25
|
|
|
tadam napisał/a: | Przecież można łączyć płatności kartą i gotówką |
Nie da się właśnie. Miałam na karcie parę groszy za mało, chciałam dopłacić gotówkę, nasza karta nie przeszła. |
|
|
|
|
|