ZGŁOSZENIA DO BOP |
Autor |
Wiadomość |
biedronka2018
Stanowisko: kierownik sklepu
|
Wysłany: 2018-01-18, 10:50 ZGŁOSZENIA DO BOP
|
|
|
Cześć . Czy ktoś z Was korzystał z pomocy BOP ? Jakie były efekty? Z góry dziękuję za odpowiedzi |
|
|
|
|
@Maefistofeles25
Sir
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2018-01-18, 11:46
|
|
|
Ja korzystałem z pomocy w celu przeniesienia sie do innej miejscowości. Pomogli.
Wiem o tym że po kilku zgłoszeniach zwolniono kierownika. Bop działa, w zależności z kim chcesz zacząć i o co walczyć. Najlepiej miec dowody jakies jeżeli chodzi o nękanie, złe traktowanie, mobbing. A z czym potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
|
@len-bar
0
0
|
Wysłany: 2018-01-19, 17:07
|
|
|
Maefistofeles25 napisał/a: | Ja korzystałem z pomocy w celu przeniesienia sie do innej miejscowości. Pomogli.
Wiem o tym że po kilku zgłoszeniach zwolniono kierownika. Bop działa, w zależności z kim chcesz zacząć i o co walczyć. Najlepiej miec dowody jakies jeżeli chodzi o nękanie, złe traktowanie, mobbing. A z czym potrzebujesz pomocy? |
Jak BOP pomógł Ci w przeniesieniu?
Za jakieś 3 miesiące będę się przeprowadzać 400 km od aktualnego miejsca zamieszkania i po kontakcie z somem z tamtego rejonu dowiedziałam się , że możliwe, że będę musiała się zdegradować aby on mnie tam przyjął. |
|
|
|
|
@Maefistofeles25
Sir
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2018-01-19, 17:43
|
|
|
Zadzwoniłem do Bobu ze chce się przenieść żeby mieć bliżej do domu, zapisali moją prośbę , skontaktowali się z SoMem z danej miejscowości, on do mnie zadzwonił i umówił na rozmowe.
Ja nie miałem tez łatwo , ponieważ z poprzedniego rejonu musiał dac osobę za osobę, czyli zastępce na moje miejsce. Udało mi sie. Co do twojej sytuacji to kwestia tego czy na rejonie jest miejsce na twoje stanowisko. Jeżeli miejsca nie ma to mozesz liczyc jedynie na czyjs awans wyżej , zwolnienie, ciąze albo czyjąś degradacje. Może na jakimś rejonie obok. |
|
|
|
|
olciak
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2018-01-24, 23:06 Re: ZGŁOSZENIA DO BOP
|
|
|
biedronka2018 napisał/a: | Cześć . Czy ktoś z Was korzystał z pomocy BOP ? Jakie były efekty? Z góry dziękuję za odpowiedzi |
zenada, czekałam tydzień na odpowiedz. |
_________________ Nieszczęśliwy pracownik owada , o wielkich marzeniach i niedługim wypowiedzeniu. |
|
|
|
|
|