|
Nasza-Biedronka.pl
Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki
|
ankieta dotyczaca wyksztalcenia pracownikow JMD |
Wykształcenie |
podstawowe |
|
[ 1 ] |
zasadnicze zawodowe |
|
[ 3 ] |
średnie |
|
[ 34 ] |
wykształcenie wyższe |
|
[ 26 ] |
inne |
|
[ 3 ] |
|
Głosowań: 67 |
Wszystkich Głosów: 67 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
contagious
Stanowisko: kierownik rejonu
|
Wysłany: 2016-11-01, 00:33 ankieta dotyczaca wyksztalcenia pracownikow JMD
|
|
|
Kochani,
zwracam sie do Was z uprzejma prosba o uzupelnienie mojej krotkiej sondy odnosnie Waszego wyksztalcenia. W miare mozliwosci, prosilabym takze o Wasza subiektywna ocene, w komentarzu, czy uwazacie, ze ukonczone kursy, zdobyte wyksztalcenie pomaga Wam realnie w zyciu zawodowm.
Potrzebne do celow naukowych, dane nie beda wykorzystane przez naszego pracodawce. Z gory uprzejmie dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam,
C. |
_________________ Każdy z nas jest kimś niepowtarzalnym. Nie czyń siebie samego przedmiotem kompromisu, bo jesteś wszystkim, co masz. |
|
|
|
|
qweerty [Usunięty]
|
Wysłany: 2016-11-01, 00:41
|
|
|
........albo chcesz sprawdzić, czy to prawda że w biedronce pracują same matoły. Tak , większość z nas, w tym ja jestem po gimbazie i to zbyt duże jeszcze umiejętności .Więc na kasie nie wykorzystujemy ich w pełni :)Ale gdybym był , tak jak Ty piszesz kierownikiem rejonu to z nadmiaru i tak bym musiał amputować połowę mózgu >:D :D p.s. jako kr zrób sobie test w sklepach. Może jmp się zgodzi byś się dopełniła naukowo
a pomiędzy średnie - wyższe jest też średnie policealne i licencjat , i zapomniałaś o gimnazjum .Chyba ,że to właśnie te inne. Ta sonda wiele nie powie :nie:
A tak w ogóle nie wiem jak się przyda sonda. Nie rozbijasz jej o stanowiska pracy. I nie ma pytania czy w pełni je wykorzystujemy adekwatnie do powierzonego zadania czy wykonywanego zawodu. Sonda jest ewidentnie na pokazanie struktury wykształcenia. A nie na tym jak ono nam się przydaje, na jakim stanowisku, ani na jakim poziomie struktury firmy -sklepu,magazynu,centrum, biura głównego itp. Więc jak to z sondami bywa nie przyda się ona raczej do celów naukowych, gdyż musi być grupa reprezentatywna.
Cytat: | ankieta dotyczaca wyksztalcenia pracownikow JMD |
????? JMP pani kr. O ile pracujesz.JMD nie ma parę ładnych lat :ops: |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
|