Nasza-Biedronka.pl Strona Główna

Nasza-Biedronka.pl

Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Porównanie BIEDRA -LIDL
Autor Wiadomość
@HejaBanana 

Stanowisko:
kasjer

Wysłany: 2015-05-06, 12:01   Porównanie BIEDRA -LIDL

Heja!

Dawno mnie nie było, pracuję w biedrze 2 miesiące i mam wrażenie, że to jakiś sajgon.

Na magazynie nawalone palet, pełno nad stanów, półki od towaru aż się uginają karton na kartonie, na tym kartonie jeszcze karton a jak sie da to i na samą górę też wewalić karton mimo ,że nikt tam juz nie sięgnie... stoisko o/w to jakiś chory twór, jaki sens jest wywalanie 5-6 kartonów np. mandarynek tylko po to żeby później mieć co przewalać przy przebieraniu i szukania zgniłych bomb. Do tego jedna kierowniczka mówi mi , że mam przebierać je tak jakich sama bym nie kupiła, a jak jestem z inną na zmianie to mówi że mam zostawiać np. pomarszczone papryki bo one jeszcze się sprzedadzą , żeby nie robić strat. Zwariować można.
Pracuję na wysokoobrotowej biedronce, wszystko jest robione szybko "ruchy, ruchy".... wychodzę cała mokra, i tu nie przesadzam.

Wchodząc do Lidla to nie widzę, żeby tam ktokolwiek biegał , żeby jakieś roz....bane palety stały w alejkach do porozkładania. Ich stoisko z warzywami to sama przyjemność, wszystko na 1 poziomie, małe ilości, jak zejdzie to dokładane jest świeżutkie, i muszę powiedzieć że na prawdę "ryneczek Lidla" to nie jest ściema , świeżutkie owoce, warzywa zwłaszcza sałata boska, nie to co u nas.... na regałach przejrzyście, szerokie alejki, zawsze mają czysto na sklepie,........

Podzielcie sie swoimi wrażeniami.

Zastanawiam się nad tym czy praca tam może być lepsza, ktoś z Was ma może znajomą osobę która tam pracuje?? jak to faktycznie wygląda???

Pozdrawiam!

Odpowiedz do tematu