Wszystkim forumowiczom, życzę wspaniałych świąt. Spokoju ducha, odpoczynku i nabrania dystansu do tego, co wokół, z dala od biedronkowego szumu. Niech te święta przyniosą wam wiele radości i stworzą nastrój życzliwości i wzajemnego zrozumienia. Wesołych Świat!
marta1 Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Gru 2011 Posty: 4499
00
Wysłany: 2014-12-23, 16:05
Wszystkim którzy lubią i czekają na święta życzę rodzinnej i ciepłej atmosfery przy wigilijnym stole . Tym którzy nie lubią życzę szczerego odpoczynku i pozytywnego ładowania akumulatorów :) . Moc będzie potrzebna na finiszu starego roku :) Mam nadzieję Larri że nie masz mi za złe że podpięłam się pod Twój temat :)
"Pójdźmy Wszyscy do stajenki".Ja Koza obowiązkowo,zgodnie z tradycją się stawię.
A Wam wszystkim życzę,..byście marzyli i realizowali swoje marzenia.
Poza JMP jest całkiem fajny świat i jeśli marzycie o zmianie pracy-zróbcie to.
A poza tym oczywiście spokojnych i radosnych Świąt.
Pozdrawiam po Koziemu z serca mego.
_________________ Kochana Biedronko-byłam ci jak słonko,co wiosną się budzi i ogrzewa ludzi.
Czemuś mnie zgasiła,w niebyt obróciła,odepchnęłaś skrycie i złamała życie.
Gość by Ci wszystko pasowało,
by kłopotów było mało.
By się wiodło znakomicie,
by wesołe było życie.
Sto całusów na dodatek,
by smaczniejszy był opłatek :-)
Bartoszowi Świąt radosnych,
By Go nie pogryzły osły,
Co w stajence rezydują,
I z owcami sianko żują.
Żeby smutków było mało,
Żeby Ci się ciągle chciało,
nadzorować zacne Forum,
nie tłumacząc się nikomu.
Tego Koza życzy Ci,
W te Świąteczne śnieżne dni :)
P.S.
Ja wiem,że określenie "śnieżne" jest daleko idącą nadinterpretacją tego co widać za oknem.Ale przy odrobinie wyobraźni,której Ci Bartek na pewno nie brakuje wypatrzysz za oknem biały puch.Ja go widzę :D
_________________ Kochana Biedronko-byłam ci jak słonko,co wiosną się budzi i ogrzewa ludzi.
Czemuś mnie zgasiła,w niebyt obróciła,odepchnęłaś skrycie i złamała życie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum