Przesunięty przez: Bartosz 2014-12-05, 18:49 |
Electric Co mała cyfrowa kamera HD |
Autor |
Wiadomość |
@mercuwichura
MERCU
Stanowisko: kasjer
|
Wysłany: 2014-12-04, 18:32 Electric Co mała cyfrowa kamera HD
|
|
|
Witam , zakupiłem tą kamerkę w biedronce kilka lat temu . Byłem z niej zadowolony do momentu , gdy popsuł mi się komp. Po naprawie nie mogę nigdzie znaleźć sterowników do kamerki , a te co były w dołączonej w zestawie płycie nie działają ( uszkodzona płyta). Proszę o pomoc [sterowniki dla modelu : MINIDVR 89 ] |
|
|
|
|
Bartosz
Administrator
Stanowisko: klient
0
0
|
Wysłany: 2014-12-04, 19:05
|
|
|
Sterowników i reklamacji na forum nie uzyskasz. Proponuję sprawdzić płytę w innym odtwarzaczu lub bezpośredni kontakt z producentem. Ewentualnie możesz zagadać do osoby, która wstawiła ten film na youtube bo ma ten sam model co Ty. |
|
|
|
|
@mercuwichura
MERCU
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2014-12-04, 22:01
|
|
|
Ok,dzięki .Nie chodzi mi o reklamacje , lecz liczyłem, źe większość forumowiczów teź robi zakupy w biedronce i moźe ma tą kamerkę lub tylko płytke ze sterownikami,gdyź moja jest pęknięta |
|
|
|
|
qweerty [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-12-05, 23:15 Re: Electric Co mała cyfrowa kamera HD
|
|
|
mercuwichura napisał/a: | Witam , zakupiłem tą kamerkę w biedronce kilka lat temu . Byłem z niej zadowolony do momentu , gdy popsuł mi się komp. Po naprawie nie mogę nigdzie znaleźć sterowników do kamerki , a te co były w dołączonej w zestawie płycie nie działają ( uszkodzona płyta). Proszę o pomoc [sterowniki dla modelu : MINIDVR 89 ] |
Wydaje mi się że ElectricCo chyba nie było marką własną biedry........ |
|
|
|
|
#argen64
Stanowisko: klient
1
0
|
Wysłany: 2014-12-08, 10:43
|
|
|
Zainstaluj ten program
https://www.dobreprogramy...dows,20522.html
podłącz kamerę i powinien sam ci znaleźć stery... Hehehe.... Forum Biedronki robi się na coś podobnego do forum Elektroda.pl... Pozdrawiam |
|
|
|
|
|