Przesunięty przez: DarkSide 2014-04-04, 19:19 |
Zmiana godzin pracy sklepów ! |
Autor |
Wiadomość |
~brit
Stanowisko: były pracownik
|
Wysłany: 2014-04-04, 15:33 Zmiana godzin pracy sklepów !
|
|
|
Dzisiaj poinformowano pracowników JMP w naszym mieście (CD Lubartów), że od poniedziałku
(7 kwietnia) sklepy będą pracowały w godz 6-22, a nie do 21 jak było do tej pory. Godziny wydłużone, ludzi brakuje mimo ciągle rosnących obrotów a nowy pracownik w związku z wydłużonymi godzinami ma być zatrudniony dopiero po ..... świętach wielkanocnych
Tych na "górze" popier........ o porządnie bo inaczej tego nazwać się nie da.
Czy na innych sklepach też jest takowa zmiana ? |
|
|
|
|
@len-bar
0
0
|
Wysłany: 2014-04-04, 16:12
|
|
|
W sumie to cieszcie się, że kogoś zatrudnią . u nas rok temu w grudniu 3 tygodnie przed końcem kwartału przyszło info na temat wydłużenia godzin otwarcia na stale do 22 i się pociliśmy przy układaniu grafiku :eee: |
|
|
|
|
artur91
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2014-04-06, 11:26 Re: Zmiana godzin pracy sklepów !
|
|
|
brit napisał/a: | Dzisiaj poinformowano pracowników JMP w naszym mieście (CD Lubartów), że od poniedziałku
(7 kwietnia) sklepy będą pracowały w godz 6-22, a nie do 21 jak było do tej pory. Godziny wydłużone, ludzi brakuje mimo ciągle rosnących obrotów a nowy pracownik w związku z wydłużonymi godzinami ma być zatrudniony dopiero po ..... świętach wielkanocnych
Tych na "górze" popier........ o porządnie bo inaczej tego nazwać się nie da.
Czy na innych sklepach też jest takowa zmiana ? |
We Wrocławskich biedronkach także wydłużyli czas pracy, ale jak mi się udało dowiedzieć obowiązuje to jedynie na niektórych biedronkach, tak więc spokojnie, zapytaj się swojego KS, czy wasz sklep tym testem jest też objęty.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Fabian
Stanowisko: kierownik okręgu
0
0
|
Wysłany: 2014-04-06, 17:09
|
|
|
Na regionie Warszawskim przynajmniej od roku sklepy sa juz tak czynne wiec to nic nowego. |
|
|
|
|
~truskaweczka250
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2014-04-07, 08:36
|
|
|
Ja też słyszałam, ale nam mówiono że wydłużone godziny mają być w wielkim tygodniu tzn.: od 14 do do 18.04 tez jestem z Rejonu Lubartów, a co do zatrudniana pracowników to jestem za tym żeby popodnosili starszym pracownikom etaty (na Całe) :eee: a nie przyjmowali nowych co i tak nie usprawni naszej pracy bo trzeba ich szkolić miesiącami, mamy takich od grudnia nie są zbyt kumaci.. :nie: |
_________________ Życie jest ciągle walką, a spokój jest tylko owocem zwycięstwa. |
|
|
|
|
artur91
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2014-04-07, 10:55
|
|
|
truskaweczka250 napisał/a: | Ja też słyszałam, ale nam mówiono że wydłużone godziny mają być w wielkim tygodniu tzn.: od 14 do do 18.04 tez jestem z Rejonu Lubartów, a co do zatrudniana pracowników to jestem za tym żeby popodnosili starszym pracownikom etaty (na Całe) :eee: a nie przyjmowali nowych co i tak nie usprawni naszej pracy bo trzeba ich szkolić miesiącami, mamy takich od grudnia nie są zbyt kumaci.. :nie: |
Jak czytam to forum to dochodzę do wniosku, że na Waszym rejonie jest nie za ciekawie, u nas we Wrocławiu nie chcą zatrudniac na 3/4 etatu, zatrudniają na całe, ale szczerze powiedziawszy, jak dla mnie to tylko strata czasu, na 5 zatrudnionych jeden jest kumaty... |
|
|
|
|
|