|
Nasza-Biedronka.pl
Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki
|
www.wolnaniedziela.org. |
Autor |
Wiadomość |
#sekbea81
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2014-01-28, 21:27
|
|
|
A ja mam męża i dziecko i wcale nie tracę z nimi kontaktu przez pracę w niedziele. Mam też świadomość tego, że wraz z zakazem pracy w tym dniu mogę stracić etat, a wtedy dopiero moja rodzina na tym ucierpi. Wolę mieć jedną niedzielę w miesiącu wolną i pójść z mężem i dzieckiem do kina i na lody w tym dniu, niż siedzieć cały miesiąc w domu i w poniedziałek iść do mopsu po dary, bo mi na chleb z jednej pensji nie starczy. |
|
|
|
|
@Muminka
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2014-01-29, 00:57
|
|
|
sekbea81 napisał/a: | A ja mam męża i dziecko i wcale nie tracę z nimi kontaktu przez pracę w niedziele. Mam też świadomość tego, że wraz z zakazem pracy w tym dniu mogę stracić etat, a wtedy dopiero moja rodzina na tym ucierpi. Wolę mieć jedną niedzielę w miesiącu wolną i pójść z mężem i dzieckiem do kina i na lody w tym dniu, niż siedzieć cały miesiąc w domu i w poniedziałek iść do mopsu po dary, bo mi na chleb z jednej pensji nie starczy. |
Dla mnie to możesz pracować na okrągło ... Ale daj innym szansę wypowiedzenia się i wcale tu nie chodzi o chodzenie do mopsu ... ja mam nastoletnią córkę i w wieku przedszkolnym drugą niestety , albo stety wymagają dużo uwagi zainteresowania i ogólnie czasu dla nich a jak się każdy weekend jest w pracy ,a one w domu to wiele się traci to nie jest czas do nadrobienia za żadne pieniądze I nie sądzę że straciłabyś pracę tylko dlatego ze nie chodziłabyś w każdą niedzielę do pracy .... Tyle w temacie .... |
|
|
|
|
#sekbea81
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2014-01-29, 21:10
|
|
|
nie każdą, bo wolne też miewam, a w tygodniu dzieci też potrzebują uwagi. W niedzielę do dentysty z synem raczej nie da rady
[ Dodano: 2014-01-29, 21:12 ]
a wypowiadać mogą się wszyscy i ja nikomu nie zabraniam, a wychodzi na to, że jak ja nie mam nic przeciw pracy w niedzielę to ma siedzieć cicho |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
|