|
Nasza-Biedronka.pl
Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki
|
zacne pytanie do KS i ZKS - ALARM, praca nocna, dojazd? |
Autor |
Wiadomość |
brodacz1989
Stanowisko: były pracownik
2
0
|
Wysłany: 2018-06-08, 16:44
|
|
|
Krishome napisał/a: | No ja nagany nie dostałem, ale wpisać się w pamiętnik i tłumaczyć czemu nie odebrałem telefonu pomimo tego że pracowałem po południu, to już musiałem. A że KR przebywa obecnie na urlopie to jeszcze nie miałem okazji z nim rozmawiac na ten temat
|
ja bym wyjaśnił w pamiętniku to tak:
W wyniku zapadnięcia w stan czynnościowy ośrodkowego układu nerwowego, cyklicznie pojawiającego się i przemijającego w rytmie dobowym podczas którego następuje zniesienie świadomości i bezruch nie odebrałem aparatu telefonicznego zwanego potocznie smartfonem. |
_________________ bądźmy ubodzy, ale nie głupi... |
|
|
|
|
#majamaja
Stanowisko: klient
0
0
|
Wysłany: 2018-06-08, 17:02
|
|
|
brodacz1989 napisał/a: | Krishome napisał/a: | No ja nagany nie dostałem, ale wpisać się w pamiętnik i tłumaczyć czemu nie odebrałem telefonu pomimo tego że pracowałem po południu, to już musiałem. A że KR przebywa obecnie na urlopie to jeszcze nie miałem okazji z nim rozmawiac na ten temat
|
ja bym wyjaśnił w pamiętniku to tak:
W wyniku zapadnięcia w stan czynnościowy ośrodkowego układu nerwowego, cyklicznie pojawiającego się i przemijającego w rytmie dobowym podczas którego następuje zniesienie świadomości i bezruch nie odebrałem aparatu telefonicznego zwanego potocznie smartfonem. |
cholera! muszę zapamiętać :D |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
|