CSR w Biedronce |
Czy słyszałeś o CSR w biedronce |
tak |
|
[ 7 ] |
nie |
|
[ 53 ] |
powinien być szerzej propagowany |
|
[ 9 ] |
nie ma to dla mnie znaczenia (propagowanie) |
|
[ 0 ] |
|
Głosowań: 62 |
Wszystkich Głosów: 69 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
+marta1
Stanowisko: klient
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Gru 2011 Posty: 4494
0
0
|
Wysłany: 2015-02-26, 19:43
|
|
|
Ja myślę że nie poprawia tylko nasz stan świadomości |
|
|
|
|
@Hell
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2015-02-26, 20:01
|
|
|
Ocenia firmę nadal słabo więc chyba tak. |
_________________ Ludzie zapomną to co powiedziałeś, zapomną to co zrobiłeś ale nigdy nie zapomną jak poczuli się dzięki Tobie.... |
|
|
|
|
qweerty [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-02-27, 01:46
|
|
|
marta1 napisał/a: | Ja myślę że nie poprawia tylko nasz stan świadomości |
Dokładnie tak. Podnoszę wam stan świadomości społecznej w temacie o którym miałem okazję się dowiedzieć na szkoleniu z CSR finansowanym Z Europejskiego Funduszu Społecznego.
Podobnie bywa z tematami np o Sygnalistach. Powiem wam , że sam osobiście byłem zdziwiony, że wykładowca odnalazł na stronie "biedronka" to , że JMP realizuje w jakiś określony sposób politykę CSR. Czasem warto posłuchać opinii i oceny osób spoza własnego podwórka.
[ Dodano: 2015-02-27, 01:47 ]
marta1 napisał/a: | Ja myślę że nie poprawia tylko nasz stan świadomości |
Dokładnie tak. Podnoszę wam stan świadomości społecznej w temacie o którym miałem okazję się dowiedzieć na szkoleniu z CSR finansowanym Z Europejskiego Funduszu Społecznego.
Podobnie bywa z tematami np o Sygnalistach. Powiem wam , że sam osobiście byłem zdziwiony, że wykładowca odnalazł na stronie "biedronka" to , że JMP realizuje w jakiś określony sposób politykę CSR. Czasem warto posłuchać opinii i oceny osób spoza własnego podwórka.
[ Dodano: 2015-02-27, 02:00 ]
Ponadto uważam ,że temat CSR jest na tyle ciekawy by przedstawić propozycje do pracodawcy jego realizacji w obszarach społecznych . Dlatego założyłem i ten temat jak i ankietę. |
|
|
|
|
|