Stanowisko Komisji Krajowej odnośnie Pereira da Silva |
Czy order dla Prezesa JMP jest |
jest zasłużony |
|
[ 4 ] |
nie ma znaczenia |
|
[ 12 ] |
nie jest zasłużony |
|
[ 50 ] |
|
Głosowań: 66 |
Wszystkich Głosów: 66 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
qweerty [Usunięty]
|
|
|
|
|
Larrikol [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-10-29, 09:43
|
|
|
O ludzie... kiedy w końcu żal wam przestanie d*pę ściskać i wyleczycie się z tego chorego tematu? Wałkujecie go już tyle miesięcy, naprawdę nie ma ważnych spraw, którymi szanowne ZZ powinno się zająć? |
|
|
|
|
DarkSide
Stanowisko: były pracownik
2
0
|
Wysłany: 2015-10-29, 09:48
|
|
|
Larrikol, bez obrazy ale nie pracujesz już i widzę Ci to lata. My pracujemy nadal i mnie osobiście to w*urwia że tak zrobili. Nam na 20-lecie biedry nie dali a takiemu dali i to jeszcze w tajemnicy !! szlag mnie trafia |
_________________ Życie bez biedronki jest możliwe a do tego wspaniałe!!! |
|
|
|
|
qweerty [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-10-29, 10:00
|
|
|
DarkSide usuń wypowiedź nie na temat Larrikol i daj jej ostrzeżenie za wulgarny język.Druga kwestia larrikol pretensje do Bartosza, to dział zz wiadomości i tu je zamieszczamy. Ten dział jest poza Twoją juryzdykcją. Czym się zajmuje ZZ to sprawa ZZ i jego członków oraz pracownikółw. A przedwe wszystkim to nie ZZ, a Komisja Krajowowa wydała stanowisko.larrikol zajmij się lepiej macierzyństwem niż ZZ, bo to drugie ani już nie powinno Cię obchodzić ,jako byłego pracownika ,ani też Ci nie wychodzi |
|
|
|
|
@4ever
Stanowisko: kasjer
5
0
|
Wysłany: 2015-10-29, 18:23
|
|
|
A ja mam nadzieje, że odbiorą temu panu medal. Nie należy mu się To jest jakieś fatalne nieporozumienie, kpina! |
_________________ " Nie oglądaj się za siebie, bo Ci z przodu ktoś przyje..." |
|
|
|
|
#czorna81
Stanowisko: z-ca kierownika
1
0
|
Wysłany: 2015-10-30, 00:12
|