W podziękowaniu dla biedronki 2253 :) |
Autor |
Wiadomość |
Włodarz
Stanowisko: były pracownik
0
0
|
Wysłany: 2015-05-06, 13:25
|
|
|
a ile to dziennie ludzi przychodzi z jakimiś chorobami do sklepu i dotyka owoce, warzywka i inne towary i spogląda i chucha na pieczywo i dmucha i czasami sobie kaszlnie a ile to żulików przychodzi i roztacza swoją wiosenną woń na cały sklep... Nic tylko zgłaszać do sanepidu!
Jak jesteś chory to siedź w domu i się kuruj - takie jest moje zdanie jednak na l4 nikogo na siłę nie wygonię ewentualnie urlop przymusowy może dostać |
_________________ If you were a king up there on your throne,
would you be wise enough to let me go. |
|
|
|
|
@4ever
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2015-05-06, 13:31
|
|
|
marta1 napisał/a: | bez przesady ...od kataru jeszcze nikt nie umarł :D i nie trzeba iśc do biedry siedliska wszelkiego zła żeby sie zarazić czymkolwiek :D |
No tak nie umarł, to racja. Ale jak kto kicha i kaszle jak wykłada na bułki i inne pieczywo to nie halo trochę. :nie: I jeszcze raz stwierdzam, że mamy kontakt z żywnością. Na budowie można sobie kichać a nie na sklepie. Bo u nas sanepid chciał wlepić kare za takie praktyki. |
|
|
|
|
Włodarz
0
0
|
Wysłany: 2015-05-06, 13:36
|
|
|
No nie halo to prawda zgadzam się i się pod tym podpisuję czterema swoimi kończynami bo człowiek chory jest nieproduktywny w każdym zawodzie i siedliskiem bakcyli i wirków czekających tylko do rozniesienia na innych ludków. |
_________________ If you were a king up there on your throne,
would you be wise enough to let me go. |
|
|
|
|
@4ever
0
0
|
Wysłany: 2015-05-06, 13:40
|
|
|
Włodarz napisał/a: | a ile to dziennie ludzi przychodzi z jakimiś chorobami do sklepu i dotyka owoce, warzywka i inne towary i spogląda i chucha na pieczywo i dmucha i czasami sobie kaszlnie a ile to żulików przychodzi i roztacza swoją wiosenną woń na cały sklep... Nic tylko zgłaszać do sanepidu!
|
Na to wpływu jako pracownik nie mam bo takiego nie wygonię.
Włodarz napisał/a: |
Jak jesteś chory to siedź w domu i się kuruj - takie jest moje zdanie jednak na l4 nikogo na siłę nie wygonię ewentualnie urlop przymusowy może dostać |
Ja zawsze idę na l4 jak jestem chory. Jakoś nie łamię się przez 10 lat jak już tu pracuję. |
|
|
|
|
~paradocs1982
Stanowisko: klient
0
0
|
Wysłany: 2015-05-06, 15:36
|
|
|
aż korci aby skwitować kilka wypowiedzi bo większego lania wody nie widziałem 0 pojecia o prawie 0 pojęcia o systemi sądowniczym ale ile w tym przekonania o swojej racji.
Aż zazdroszcze wam tej ignorancji ale jest jeden ważny artykuł w Pl który mówi :
Nieznajomośc prawa szkodzi.
A w temacie podejścia do klienta - i wy się dziwicie że ludzie mają dość waszego nastawienia ? Że klienci chąc coś zrobić po za durnymi telefonami do działu obsługi gdzie i tak sprawa jest z góry olana ciepłym moczem ?!
Swoją drogą zadziwiające jak niektóre wypowiedzi starają sie bagatelizowac problem co więcej z poklaskiem nawet kasjerów, gdzie ostatecznie to oni są najbardzioej w tyłek kopani przez kierownictwo .. szkoda że dopiero gdy pod nikiem widac dopisek były pracownik macie odwage przyznać się że jednak nie jest tak fajnie i że jest problem.
ale przyznaje sarkazm i wyśmiewanie ludzi macie doszlifowany co się dziwić 8 h dziennego treningu czyni cuda |
Ostatnio zmieniony przez paradocs1982 2015-05-06, 15:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
#angare
0
0
|
Wysłany: 2015-05-06, 15:38
|
|
|
home_designer napisał/a: | a skąd jako klient wiesz jaki numer ma owa biedronka ?
tak jak DarkSide prawi, ja się przychylam wg mnie obecny pracownik, a nawet się pochamię o stwierdzenie, że to ta owa kasjerka co z mopem latała temat jak dla mnie do zamknięcia/usunięcia |
z paragonu "kierowniku" |
|
|
|
|
qweerty [Usunięty]
|
Wysłany: 2015-05-06, 18:06
|
|
|
a jak kierownik to podstawa zgłoszeń na infolinię |
|
|
|
|
@Marakesz
0
0
|
Wysłany: 2015-05-06, 19:46
|
|
|
Chciałbym się dowiedzieć kto i na jakiej podstawie usunął mój post w tym temacie.
[ Komentarz dodany przez: DarkSide: 2015-05-06, 20:53 ]
Po raz był chamski po dwa nie wnosił nic do tematu. Czasem byś przyciął swój język bo nie będzie na tym forum robienia badziewa... |
|
|
|
|
olka3008
0
0
|
Wysłany: 2015-05-06, 22:56
|
|
|
Marta1 dzieki za link!pokazal ze autor tego tematu cierpi na brak zycia osobistego i lubi robic kolo siebie szum!szkoda nerwow na takich ludzi i taki temat! |
|
|
|
|
~Stonka123
0
0
|
Wysłany: 2015-05-07, 09:02
|
|
|
Jeśli kierownik podpisuje za kasjerów raport po rozliczeniu to znaczy że kasjerzy mają za mało lub za dużo o kwotę o której wiemy my pracownicy. Jaka to kwota i jakie są konsekwencje jej ciągłego przekraczania na plus lub minus też wiemy. Wydaje mi się że człowiek ten ewidentnie nie posiada swojego życia lub jest ono tak nudne że pisze tu na forum żeby po prostu coś robić. |
|
|
|
|
brodacz1989
0
1
|
Wysłany: 2015-05-07, 10:07
|
|
|
paradocs1982, nie wiem co bierzesz ale odstaw te leki, bo to o czym piszesz to zupelnie nie masz o tym pojecia, a dokladnie o wewnętrznych procedurach firmy, także nie wiem co zyskasz swoim działaniem oprocz uśmiechu politowania prokuratora. |
_________________ bądźmy ubodzy, ale nie głupi... |
|
|
|
|
~paradocs1982
0
0
|
Wysłany: 2015-05-07, 15:35
|
|
|
brodacz1989 napisał/a: | paradocs1982, nie wiem co bierzesz ale odstaw te leki, bo to o czym piszesz to zupelnie nie masz o tym pojecia, a dokladnie o wewnętrznych procedurach firmy, także nie wiem co zyskasz swoim działaniem oprocz uśmiechu politowania prokuratora. |
Wiesz mnie ciekawi co tak się zasłaniacie procedurą firmy - to jest czysta fantazja bo niezaleznie od procedur podpisywanie się za kogoś jest fałszerstwem nie zależnie od motywu i jesli ktoś twierdzi inaczej to jest albo ignorantem albo [...].
Swoją drogą jak wyście dostali się na kierownicze stanowiska gdy nie jeden kasjer bije was na głowe zarówno wiedzą jak i obeznaniem.
Szkoda że tego u was nie weryfikują bo by się przydało ...
[ Dodano: 2015-05-07, 16:43 ]
Stonka123 napisał/a: | Jeśli kierownik podpisuje za kasjerów raport po rozliczeniu to znaczy że kasjerzy mają za mało lub za dużo o kwotę o której wiemy my pracownicy. Jaka to kwota i jakie są konsekwencje jej ciągłego przekraczania na plus lub minus też wiemy. Wydaje mi się że człowiek ten ewidentnie nie posiada swojego życia lub jest ono tak nudne że pisze tu na forum żeby po prostu coś robić. |
co ma piernik do wiatraka ? tak się składa że nie raz rozmawiałem z kasjerkami o tym bo dla was to ciągły problem za duzo zle za mało te nie dobrze ... co jednak nie upoważnia kierownictwa do wykonania tych czynnosci w swoim zakresie. To co jak kasjer bedzie 100 do przodu to kierownik wezmie dokieszeni i sie podpisze ze było rowno ? to chcesz powiedzieć że tak jest ok ? tylko po to by kasjer nie mial problemow ? super uklad druga pensja dla kierownika za przysluge kasjerowi klenkajcie narody ;/ |
|
|
|
|
gregori0708
Stanowisko: kierownik sklepu
0
0
|
Wysłany: 2015-05-07, 16:13
|
|
|
paradocs1982 napisał/a: | brodacz1989 napisał/a: | paradocs1982, nie wiem co bierzesz ale odstaw te leki, bo to o czym piszesz to zupelnie nie masz o tym pojecia, a dokladnie o wewnętrznych procedurach firmy, także nie wiem co zyskasz swoim działaniem oprocz uśmiechu politowania prokuratora. |
Wiesz mnie ciekawi co tak się zasłaniacie procedurą firmy - to jest czysta fantazja bo niezaleznie od procedur podpisywanie się za kogoś jest fałszerstwem nie zależnie od motywu i jesli ktoś twierdzi inaczej to jest albo ignorantem albo [...].
Swoją drogą jak wyście dostali się na kierownicze stanowiska gdy nie jeden kasjer bije was na głowe zarówno wiedzą jak i obeznaniem.
Szkoda że tego u was nie weryfikują bo by się przydało ...
[ Dodano: 2015-05-07, 16:43 ]
Stonka123 napisał/a: | Jeśli kierownik podpisuje za kasjerów raport po rozliczeniu to znaczy że kasjerzy mają za mało lub za dużo o kwotę o której wiemy my pracownicy. Jaka to kwota i jakie są konsekwencje jej ciągłego przekraczania na plus lub minus też wiemy. Wydaje mi się że człowiek ten ewidentnie nie posiada swojego życia lub jest ono tak nudne że pisze tu na forum żeby po prostu coś robić. |
co ma piernik do wiatraka ? tak się składa że nie raz rozmawiałem z kasjerkami o tym bo dla was to ciągły problem za duzo zle za mało te nie dobrze ... co jednak nie upoważnia kierownictwa do wykonania tych czynnosci w swoim zakresie. To co jak kasjer bedzie 100 do przodu to kierownik wezmie dokieszeni i sie podpisze ze było rowno ? to chcesz powiedzieć że tak jest ok ? tylko po to by kasjer nie mial problemow ? super uklad druga pensja dla kierownika za przysluge kasjerowi klenkajcie narody ;/ |
czy Ty myślisz nad tym co piszesz? przeczytaj sobie swoje wypowiedzi i weź pomyśl nad tym! gwarantuje że myślenie nie boli a co Twój prokurator mówi na takie bezpodstawne obsmarowywanie na forum? bo może ja asem takim jak Ty w prawie nie jestem ale Twoje domysły też nie są podstawą do takich wpisów! może warto się czasem zastanowić nad tym co się robi bo wiesz sytuacja lubi się odwracać... |
|
|
|
|
~paradocs1982
0
1
|
Wysłany: 2015-05-07, 19:22
|
|
|
gregori0708, powiem ci tak temat ten przyniósł więcej niż ci się wydaje
Jeśli jesteś pewna że to pomówienia zgłoś to na policje oni chętnie zweryfikują twe rewelacje Tylko miej na uwadze czy aby faktycznie masz racje - czy faktycznie nikt w tej biedronce za nikogo się nie podpisał i czy aby na pewno nikt z was nie chce o tym mówić.
Bo ja ci mogę zagwarantować że ja z tego wyjdę obronną ręką, a ty ? Widzisz za bezpodstawne pomówienie konsekwencje bywają bolesne, to co sprawdzimy kto ma mocniejsze argumenty ? Mi tam się przyda parę groszy z powództwa cywilnego |
|
|
|
|
@kluq
Stanowisko: centrum dystrybucyjne
0
0
|
Wysłany: 2015-05-07, 19:51
|
|
|
Bosze to lepsze niż telenowela brazyliana choć tak samo żałosne. |
_________________ Niejeden, komu się wydaje, że umie mówić, po prostu nie umie milczeć. Epicharm |
|
|
|
|
|