|
Nasza-Biedronka.pl
Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki
|
Strach się bać... |
Autor |
Wiadomość |
Moi [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-12-01, 21:45
|
|
|
Hejka!
Pierwszy dzień za mną. :em29: Było wg standardu, rano od 6 do 12 czytanie książek, książeczek itp., potem dostałam gustowne ubranko ;), a po podpisaniu umowy z KR i po jego zniknięciu poszłam na sklep, dziewczyny fantastyczne, roboty po kokardę, ale było ok. Mam nadzieję, że tak zostanie, na razie kasy jeszcze nie miałam okazji zaliczyć i chyba jej się najbardziej teraz obawiam.
Pozdrawiam wszystkich. :pa1: |
|
|
|
|
marta1
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Gru 2011 Posty: 4494
0
0
|
Wysłany: 2014-12-01, 21:51
|
|
|
Do kasy wg. procedur to jeszcze trochę . Grunt to uśmiech i pozytywne nastawienie :) będzie dobrze :yeah: |
|
|
|
|
Natalia76
0
0
|
Wysłany: 2014-12-01, 22:00
|
|
|
Moi,
No to grauluje radości z pierwszego dnia w pracy.Oby takie były wszystkie.Tego życze ;) |
|
|
|
|
Gazela34
0
0
|
Wysłany: 2014-12-01, 22:04
|
|
|
Super pierwsze koty za płoty ;) najważniejsze pierwsze wrażenie ale po poście widzę ze pozytywne
Powodzenia :) |
|
|
|
|
qweerty [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-12-01, 22:20
|
|
|
Moi napisał/a: | Hejka!
Pierwszy dzień za mną. :em29: Było wg standardu, rano od 6 do 12 czytanie książek, książeczek itp., potem dostałam gustowne ubranko ;), a po podpisaniu umowy z KR i po jego zniknięciu poszłam na sklep, dziewczyny fantastyczne, roboty po kokardę, ale było ok. Mam nadzieję, że tak zostanie, na razie kasy jeszcze nie miałam okazji zaliczyć i chyba jej się najbardziej teraz obawiam.
Pozdrawiam wszystkich. :pa1: |
No proszę jaka miła sielanka :P pogratulować. Tylko się nie chwal że na tym forum siedzisz, kr może nie być już taki miły :nie: |
|
|
|
|
Miawka
0
0
|
Wysłany: 2014-12-03, 01:14
|
|
|
wreszcie ktoś zadowolony :) |
_________________ Wierzę magii starych drzew i gwiazd, wierzę magii świata żądz jak zwierz... |
|
|
|
|
Moi [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-12-07, 18:56
|
|
|
Można powiedzieć, że pierwszy tydzień mam odfajkowany.
Źle nie jest, przede wszystkim ekipa z małym wyjątkiem jest fajna (przynajmniej ta z którą miałam do czynienia), tylko zastanawia mnie fakt po jaką cholerę procedury oraz magiczna książeczka. Na kasie siedziałam już 3 dnia pracy. Weekend miałam wolny więc zaczęłam wczytywać się w biblię biedronkową i doszłam do wniosku, że jak jakiś klient będzie chciał pomocy w znalezieniu towaru to nic z tego, bo ja nie miałam okazji spokojnie pooglądać co na półkach piszczy (jutro pojadę wcześniej i zrobię wycieczkę po sklepie), następna rzecz, kody PLU, teoretycznie powinnam je dostać od przełożonego, nic z tego, gdyby nie forum, byłabym w ciemnej D...., inna sprawa Rejonowy po stokroć powtarzał, że towar ma być, taki jaki bym sama kupiła, no niestety to też nie wygląda tak różowo. :( Cóż życie, wiem, że każdy orze jak może, ale czasami przydałoby się trochę rozsądku, ale może malkontent jestem, więc zacisnę zęby i do przodu.
Pozdrawiam ;) |
|
|
|
|
owadzik2
0
0
|
Wysłany: 2014-12-07, 21:58
|
|
|
Obyś się zorientowała jak są ustawione grupy towarowe, a później pójdzie jak z płatka ;) Dasz radę, powodzenia :) |
_________________ Ludzie sukcesu koncentrują się na szansach, przeciętni koncentrują się na przeszkodach |
|
|
|
|
brodacz1989
0
0
|
Wysłany: 2014-12-07, 22:05
|
|
|
Moi napisał/a: | Można powiedzieć, że pierwszy tydzień mam odfajkowany.
Źle nie jest, przede wszystkim ekipa z małym wyjątkiem jest fajna (przynajmniej ta z którą miałam do czynienia), tylko zastanawia mnie fakt po jaką cholerę procedury oraz magiczna książeczka. Na kasie siedziałam już 3 dnia pracy. Weekend miałam wolny więc zaczęłam wczytywać się w biblię biedronkową i doszłam do wniosku, że jak jakiś klient będzie chciał pomocy w znalezieniu towaru to nic z tego, bo ja nie miałam okazji spokojnie pooglądać co na półkach piszczy (jutro pojadę wcześniej i zrobię wycieczkę po sklepie), następna rzecz, kody PLU, teoretycznie powinnam je dostać od przełożonego, nic z tego, gdyby nie forum, byłabym w ciemnej D...., inna sprawa Rejonowy po stokroć powtarzał, że towar ma być, taki jaki bym sama kupiła, no niestety to też nie wygląda tak różowo. :( Cóż życie, wiem, że każdy orze jak może, ale czasami przydałoby się trochę rozsądku, ale może malkontent jestem, więc zacisnę zęby i do przodu.
Pozdrawiam ;) |
w pewnych kwestiach jest tylko teoria w 99 % teoria i praktyka :D tu jest Polska tu się kombinuje :) |
_________________ bądźmy ubodzy, ale nie głupi... |
|
|
|
|
Moi [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-12-08, 06:58
|
|
|
brodacz1989 napisał/a: |
w pewnych kwestiach jest tylko teoria w 99 % teoria i praktyka :D tu jest Polska tu się kombinuje :) |
No właśnie. :( A ja starej daty jestem i nie rozumiem tego. :nie: |
|
|
|
|
marta1
0
0
|
Wysłany: 2014-12-08, 10:20
|
|
|
A czego nie rozumiesz ? |
|
|
|
|
Moi [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-12-08, 10:46
|
|
|
Że to Polska, a właściwie polska właśnie. :( |
|
|
|
|
fruzia1
0
0
|
Wysłany: 2014-12-08, 10:57
|
|
|
Popracujesz dłużej to zobaczysz jeszcze wiele zadziwiających rzeczy. Bądź pozytywnie zakręcona to będzie Ci lżej to ogarniać :D |
|
|
|
|
marta1
0
0
|
Wysłany: 2014-12-08, 11:04
|
|
|
fruzia jesteś dla mnie jak prezent na mikołajki :D WITAJ :D
[ Dodano: 2014-12-08, 11:18 ]
...sorki :) ale musiałam wyrazić swoją radość :) |
|
|
|
|
Moi [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-12-13, 21:50
|
|
|
Słuchajcie, a jak długo zwyczajowo nosi się plakietkę "Uczę się"? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
|