Ostatni temat w tym dziale nie wypalił. Więc rozkręćmy nowy temat...
Nie wiem jak Wy, ale ja czasami mam "fioła" na punkcie jednego danego utworu i odtwarzam go częściej niż pozostałe. Kiedyś preferowałem tylko rock, teraz mam zdjęty ten ogranicznik i słucham wszystkiego co wpada w ucho. Ostatni tydzień zszedł mi z:
Kailo - Say That Way
A teraz wracam do mojego dawnego hitu:
Hoobastank - Out Of Control
Zapodajcie coś od siebie. "Coś" co was prześladuje... :zabawa1:
Ps. w stylu forum innym niż standardowym (tj. subSilver) nie widać linków i filmów youtube (Larri do poniedziałku coś z tym zrobię), dlatego warto dopisać tytuł nad zamieszczanym filmem z youtube.
Niemcy to wredny kraj. Na każdym klipie mam komunikat:
Cytat:
Ten film nie jest dostępny w Twoim kraju, ponieważ może zawierać muzykę, co do której nie uzgodniliśmy warunków korzystania z organizacją GEMA.
@Larrikol - od wczorajszej nocy subRed wspiera wyświetlanie klipów YT
@DarkSide - zielony styl jest problematyczny ze względu na inną strukturę złożoności. Posiedzę nad tym gdy znajdę czas.
W niemcowie ogólnie trzeba uważać z czego się korzysta i co się ściąga ,bo można dostać słona karę 1000 euro za nielegalne wykorzystanie z muzyki i tym podobnych.
[ Komentarz dodany przez: Bartosz: 2014-12-13, 20:47 ]
wiem coś o tym... 2 lata temu dostałem pismo z żądaniem 900 euro do zapłaty. Po konsultacji z prawnikiem w ostateczności poszedłem na ugodę i zapłaciłem łącznie 600 euro + 100 prawnik. Najlepsze jest to, że tak naprawdę kancelarie prawne nieoficjalnie współpracują z portalami torrentowymi oferując część zysku z zapłaconej kary w zamian za udostępnienie danych logowania tj. czas, ip, e-mail bez upoważnienia sądowego. Mnie wydał serwis torrenty.org - radzę uważać.
_________________ Niejeden, komu się wydaje, że umie mówić, po prostu nie umie milczeć. Epicharm
Larrikol [Usunięty]
Wysłany: 2014-12-13, 19:10
Cloud, biorąc pod uwagę avatar, jakoś mnie to nie dziwi
Cloud napisał/a:
Daje mi jakimś cudem pozytywną energię.
Bartosz, dziękuję
Bartosz napisał/a:
od wczorajszej nocy subRed wspiera wyświetlanie klipów YT
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum