Bycie magistrem w Polskiej Biedronce |
Autor |
Wiadomość |
@Koza
Stanowisko: były pracownik
4
1
|
Wysłany: 2014-12-11, 08:19
|
|
|
Jedynym kierunkiem,który chciała studiować Koza była filozofia.Lecz popyt na filozoficzne wykształcenie wśród pracodawców jest niewielki,więc Koza zrealizowała w praktyce drugą swą pasję-sprzedawanie.W efekcie od 18 roku życia jest samodzielna finansowo,posiada piękny staż pracy,a filozofować dało się bez trudu nawet na kasie w Biedronce >:D
Co do wymarzonego fakultetu,będzie na niego czas gdy siwizna oprószy Kozie runo. |
_________________ Kochana Biedronko-byłam ci jak słonko,co wiosną się budzi i ogrzewa ludzi.
Czemuś mnie zgasiła,w niebyt obróciła,odepchnęłaś skrycie i złamała życie. |
|
|
|
|
@kostuch
Stanowisko: klient
0
0
|
Wysłany: 2014-12-11, 19:27
|
|
|
O mnie mówili "zdolny ale leń". Studia skończyłem z dobrym wynikiem :rool: |
_________________ \.,./ (*l*) \.,./ |
|
|
|
|
@ondrasz
Stanowisko: klient
1
0
|
Wysłany: 2014-12-11, 19:28
|
|
|
marta1 napisał/a: | ja wam podam przykład z mojego życia rodzinnego : ja matka trojga dzieci gdy mój najstarszy młody skończył gimnazjum i chciał iść do liceum rzekłam :synu zawód i fach to podstawa magistrem jeszcze zdążysz być po czterdziestce :D |
Haha i tak też ja się realizuję teraz że magistrem zostanę (jak się obronię) równo mając czterdziestkę |
|
|
|
|
@Zed
Stanowisko: były pracownik
0
0
|
Wysłany: 2014-12-11, 21:23
|
|
|
Koza napisał/a: | Jedynym kierunkiem,który chciała studiować Koza była filozofia.Lecz popyt na filozoficzne wykształcenie wśród pracodawców jest niewielki,więc Koza zrealizowała w praktyce drugą swą pasję-sprzedawanie.W efekcie od 18 roku życia jest samodzielna finansowo,posiada piękny staż pracy,a filozofować dało się bez trudu nawet na kasie w Biedronce >:D
Co do wymarzonego fakultetu,będzie na niego czas gdy siwizna oprószy Kozie runo. |
Miałem zajęcia z filozofii, na trzeźwo nie dało się na to chodzić |
|
|
|
|
|