STRAJK |
Autor |
Wiadomość |
@Miawka
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2014-12-09, 23:02
|
|
|
A ja wczoraj sprawdzałam taki przerzut że myślałam że mnie krew zaleje, totalny mix po 2/4 sztuki, Masakra ale sprawdziłam i o dziwo się zgadzało. |
_________________ Wierzę magii starych drzew i gwiazd, wierzę magii świata żądz jak zwierz... |
|
|
|
|
#boczek_83
1
0
|
Wysłany: 2014-12-09, 23:06
|
|
|
kluq napisał/a: | Była gorsza folia do streczowania ,bo tańsza ale nią nie dało się logicznie zabezpieczyć palety i wróciła stara. Fakt jest taki ,że tak jak komuś źle wychodzi kompletowanie to streczowanie tez nie uratuje takiej palety. A kręgosłup nie ma co ukrywać dostaje w dupę ile wlezie. |
Czyli z tego co rozumiem twierdzisz że firma oszczędzała na bezpieczeństwie pracowników i brała pod uwagę że ta folią nie da się bezpiecznie zabezpieczyć palety i jak coś się na kogoś przewróci to trudno.
Czy dobrze rozumiem twoją wypowiedz że według posiadanej przez ciebie wiedzy dla firmy ważniejsza jest kasa niż bezpieczeństwo pracowników i klientów? |
|
|
|
|
@kluq
Stanowisko: centrum dystrybucyjne
1
0
|
Wysłany: 2014-12-10, 01:46
|
|
|
boczek_83, nie wiem czym się kierowali ale pewnie oszczędnością nie zastanawiając się nad konsekwencjami, to samo dotyczy rękawiczek , nożyków czy długopisów itp ,itd. Jedne rzeczy zamieniane są na gorsze , inne są wyliczane w zupełnie nieracjonalnych ilościach. Niestety to domena wielu dużych firm ,że oszczędności szuka się tam gdzie nie powinno z drugiej strony pozwalając na ogromne straty tam gdzie idzie to kontrolować. |
_________________ Niejeden, komu się wydaje, że umie mówić, po prostu nie umie milczeć. Epicharm |
|
|
|
|
qweerty [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-12-10, 10:53
|
|
|
dodajmy jakość obuwia |
|
|
|
|
@anipa
0
0
|
Wysłany: 2014-12-10, 12:23
|
|
|
na moje pytanie czy były zamówione rękawiczki robocze otrzymałam odpowiedź: tak 5 par. A na sklepie 17 etatów. |
|
|
|
|
#boczek_83
0
0
|
Wysłany: 2014-12-11, 08:31
|
|
|
kluq napisał/a: | boczek_83, nie wiem czym się kierowali ale pewnie oszczędnością nie zastanawiając się nad konsekwencjami, to samo dotyczy rękawiczek , nożyków czy długopisów itp ,itd. Jedne rzeczy zamieniane są na gorsze , inne są wyliczane w zupełnie nieracjonalnych ilościach. Niestety to domena wielu dużych firm ,że oszczędności szuka się tam gdzie nie powinno z drugiej strony pozwalając na ogromne straty tam gdzie idzie to kontrolować. |
Przyznaje że limity na rękawiczki czy artykuły biurowe są uciążliwe i czasem mam wrażenie ze ,,jak nie wezmę ze sobą do pracy swojego piórnika to nie będę maił czym pracować".
Jednak oszczędzanie na bespieczeństwie pracowników i klientów to chyba lekka przesada |
|
|
|
|
@owadzik2
Stanowisko: były pracownik
0
0
|
Wysłany: 2014-12-11, 15:19
|
|
|
Cytat: |
Przyznaje że limity na rękawiczki czy artykuły biurowe są uciążliwe |
U mnie jakoś nie ma z tym problemu |
_________________ Ludzie sukcesu koncentrują się na szansach, przeciętni koncentrują się na przeszkodach |
|
|
|
|
~Natalia76
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2014-12-11, 20:28
|
|
|
qweerty napisał/a: | dodajmy jakość obuwia |
Obuwie to jest karygodne Po 12h pracy nie czuje sie nóg.Są twarde i ciężkie.Powinny byc bardzo wygodne i przód tylko zabezpieczony aby nie uszkodzić palców |
|
|
|
|
@owadzik2
Stanowisko: były pracownik
1
0
|
Wysłany: 2014-12-12, 16:05
|
|
|
Cytat: | Po 12h pracy nie czuje sie nóg |
oj czuje się, czuje |
_________________ Ludzie sukcesu koncentrują się na szansach, przeciętni koncentrują się na przeszkodach |
|
|
|
|
|