EWIDENCJA PRZERW PRACOWNICZYCH CZYLI CO MOŻE DC....TO NIE.. |
CZY REGULARNIE KORZYSTASZ Z PRZERWY 15 MINUTOWEJ |
TAK |
|
[ 25 ] |
NIE |
|
[ 47 ] |
NIE IDĘ JAK JEST DUŻO PRACY |
|
[ 55 ] |
NIE JESTEM PUSZCZANA/NY NA PRZERWĘ |
|
[ 12 ] |
|
Głosowań: 139 |
Wszystkich Głosów: 139 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
@Hell
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2014-07-19, 15:47
|
|
|
kogata oczywiście że nie ma patenciku będącego w zgodzie z procedurą ale dużo zależy od podejścia. Dla mnie to nie problem jak w czasie przerwy załatwię coś na kasie czy wypiszę fakturę. Kończę i znowu wracam na socjalny. Telefon to najmniejszy problem, albo nie odbieram a jak już to mówię że jak skończę przerwę jestem do dyspozycji w myśl starej zasady że JAK POLAK GŁODNY TO ZŁY. :D |
_________________ Ludzie zapomną to co powiedziałeś, zapomną to co zrobiłeś ale nigdy nie zapomną jak poczuli się dzięki Tobie.... |
|
|
|
|
~tranwkapsulkach
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2014-07-19, 16:28
|
|
|
Moja KS sama się pyta czy byłam na przerwie albo proponuje mnie i innym kasjerom, żeby iść odpocząć. Jest sprawiedliwa, jeśli sama proponuje, to wpierw tym którzy wcześniej zaczęli zmianę. A ja też wiem co mam do zrobienia, jeżeli stoi pół palety nabiału z dostawy, to wpierw staram się to ogarnąć, jeśli odpowiadam za pieczywo, to w pierwszej kolejności sprawdzam czy na półkach nie ma pustek i jak dopiekę, to dopiero idę. Na poprzednim sklepie zastępców trzeba się było prosić o przerwę i zawsze puszczali z wielką łaską, ale jak widzieli że się nie leni tylko zapierdziela, to nigdy nie odmówili. |
|
|
|
|
@czarownica25
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2014-07-20, 14:01
|
|
|
kogata napisał/a: | . kiedyś jadałam suchą bułkę w biurze np. przy robieniu kasy, lub drukowaniu cen, ale tego nam zabroniono. |
Ja zawsze jem w biurze, przy okazji jak potwierdzam mm, czy robię ceny. Rejonowa kilka razy zwracała mi uwage żebym nie robiła socjala z biura. Szczerze takie słowa spływaja po mnie jak po kaczce. Bo jak latam po sklepie i kręci się w głowie to najszybszym rozwiązaniem jest kupić bułę i nawet ratalnie ale zjeść w biurze.
Kasjerki puszczam zawsze, jak jest dużo pracy to same wracają po kilku minutach i działamy dalej. U mnie brak czasu na przerwe wynika z mojego ADHD na sklepie bo zamiast usiąść na pupie to sama wynajduję sobie zajęcie. Taki typ człowieka, na brak przerwy nie narzekam bo puki baterie naładowane to chasam. |
|
|
|
|
@Muminka
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2014-07-21, 04:47
|
|
|
Robertty napisał/a: | zapraszam do lidla tam ks/zks ma przerwę po za tym jest coś takiego JAK KASJER FUNKCYJNY KIEDYŚ U NAS BYŁ STARSZY KASJER |
Przepraszam, że wtrące w którym LIDLU ma przerwe tam takie same kwiatki jak w Biedronce :D Oj każdy o swoją przerwe powinien dbać i już ja dbam to mam |
_________________ Bo w życiu piękne są tylko chwile .... |
|
|
|
|
|