Dzień Dziecka |
Autor |
Wiadomość |
@Muminka
Stanowisko: kasjer
|
Wysłany: 2014-05-16, 23:04 Dzień Dziecka
|
|
|
Może ktoś wie coś o organizowanym dniu dziecka przez sieć Biedronka jeśli tak to gdzie ? |
_________________ Bo w życiu piękne są tylko chwile .... |
|
|
|
|
@kostuch
Stanowisko: klient
0
0
|
Wysłany: 2014-05-25, 12:00
|
|
|
A ja się zapytam, czy firma przygotowała w tym roku jakiś prezencik dla dzieciaków i co to jest? |
_________________ \.,./ (*l*) \.,./ |
|
|
|
|
@Biedronka1013
0
0
|
Wysłany: 2014-05-25, 17:05
|
|
|
cos bedzie napewno ale pytanie co też jestem ciekawa podobno ma byc paczka za 12 zł |
|
|
|
|
#Katarina09
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2014-05-26, 22:46
|
|
|
tak ma byc paczka nawet za 12.50 czy12,40 mysle ze juz ks maja info na sklepach u nas juz na socjalubylo o przyznawaniu paczek dzieciakom i o tym ze dzieciaczki moga odwiedzic nas w miejscu pracy w dniu 01.06 przez godzine |
|
|
|
|
~Jazy
Stanowisko: centrum dystrybucyjne
0
0
|
Wysłany: 2014-05-26, 22:57
|
|
|
Lepiej z 12.40 niż na zero:-) oczekujecie od tej firmy ciągle zapomogi, pożyczki, premie i bony i taj ciągle narzekacie:-) |
|
|
|
|
@Muminka
0
0
|
Wysłany: 2014-05-26, 23:31
|
|
|
Jazy napisał/a: | oczekujecie od tej firmy ciągle zapomogi, pożyczki, premie i bony i taj ciągle narzekacie:-) |
Ja niczego nie oczekuję potrafię sama swoim dzieciom zapewnić piękny dzień dziecka i na bank nie w biedronce A pytam bo coś gadają o tym Dniu Dziecka w pracy , a ja nie bardzo zorientowana bo to pierwszy dla mnie Dzień Dziecka w biedronce
A co do premii to uważam , ze powinna wrócić była chęć i motywacja do pracy ,a teraz wszyscy robią ot tak .... |
_________________ Bo w życiu piękne są tylko chwile .... |
|
|
|
|
biedroneczka197
0
0
|
Wysłany: 2014-06-02, 10:18 Dzień Dziecka
|
|
|
Muminka napisał/a: | Jazy napisał/a: | oczekujecie od tej firmy ciągle zapomogi, pożyczki, premie i bony i taj ciągle narzekacie:-) |
Ja niczego nie oczekuję potrafię sama swoim dzieciom zapewnić piękny dzień dziecka i na bank nie w biedronce A pytam bo coś gadają o tym Dniu Dziecka w pracy , a ja nie bardzo zorientowana bo to pierwszy dla mnie Dzień Dziecka w biedronce
A co do premii to uważam , ze powinna wrócić była chęć i motywacja do pracy ,a teraz wszyscy robią ot tak .... |
Czesc mam pytanie obecnie przebywam na chorobowym z powodu ciaży I ciekawi mnie czy byly jakies paczki dla dzieci? |
|
|
|
|
azw3
0
0
|
Wysłany: 2014-06-02, 18:38
|
|
|
Hej. Ja też jestem ciekawa czy były jakieś paczki dla dzieci bo nikt nie dzwonił do mnie z biedronki, a przebywam na macierzyńskim. |
|
|
|
|
@Hell
0
0
|
Wysłany: 2014-06-02, 18:52
|
|
|
Może sama zadzwoń. |
_________________ Ludzie zapomną to co powiedziałeś, zapomną to co zrobiłeś ale nigdy nie zapomną jak poczuli się dzięki Tobie.... |
|
|
|
|
azw3
0
0
|
Wysłany: 2014-06-03, 11:16
|
|
|
Znam swoje kierownictwo na sklepie i jak sama zadzwonię to będzie gadanie, że siedzi w domu i jeszcze o paczki dla dzieci upomina się. Myślałam że tutaj się coś dowiem. |
|
|
|
|
@czarownica25
0
0
|
Wysłany: 2014-06-03, 11:42
|
|
|
azw3 napisał/a: | Znam swoje kierownictwo na sklepie i jak sama zadzwonię to będzie gadanie, że siedzi w domu i jeszcze o paczki dla dzieci upomina się. Myślałam że tutaj się coś dowiem. |
Były, paczuszka zawiera: żelki, balon, kolorowankę, piłkę, pudrowy zegark, wafelek, i worek na buty dla dziecka do szkoły jak dobrze pamiętam. Ps zaglądaj częściej na ShoutBox-a tam dowiesz się wszystkiego :D |
|
|
|
|
Larrikol [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-06-03, 13:43
|
|
|
Matko kochana, jak co niektórzy tutaj boją się tego strasznego swojego kierownictwa... ludzie. Wasze paczki, wasze prawo i wasz interes, a przejmujecie się tym, co jakiś debil jeden z drugim o was powie. Dorośli ludzie, a boją się zadzwonić. Łeb wam za to urwą? zabiją? Bo będzie gadanie... trochę to śmieszne. |
|
|
|
|
@kostuch
0
0
|
Wysłany: 2014-06-03, 15:22
|
|
|
Edyta 89 napisał/a: | azw3 napisał/a: | Znam swoje kierownictwo na sklepie i jak sama zadzwonię to będzie gadanie, że siedzi w domu i jeszcze o paczki dla dzieci upomina się. Myślałam że tutaj się coś dowiem. |
Były, paczuszka zawiera: żelki, balon, kolorowankę, piłkę, pudrowy zegark, wafelek, i worek na buty dla dziecka do szkoły jak dobrze pamiętam. Ps zaglądaj częściej na ShoutBox-a tam dowiesz się wszystkiego :D |
Wracając z pracy musiałem "coś" dokupić bo obciachem było dać 10-letniemu dziecku ten badziew. :puk?: |
|
|
|
|
@smutna
0
0
|
Wysłany: 2014-06-03, 15:30
|
|
|
kostuch to mogles wyrzucic te paczke do kosza!!!!Ludzie Wam zawsze cos nie pasuje.
Moja córeczka tez dostała te paczke i nic nie dokupywałam ...Tak jak juz Ktos napisal,to naszym obowiązkiem jest podarować/zorganizwać dzien dziecka .Nie znam firmy która daje dzieciom paczki na Dzien Dziecka.....
My zorganizowałysmy naszym dzieciakom Dzien Dziecka u nas w pracy...był mały poczestunek,kasowanie na kasie "prawdziwych klientów",dzieciaki same szykowały ciasteczka do wypieku,które potem oczywiscie zjadły ,było mycie maszynom i konkurs rysunkowy a na koniec dostały własnie te biedronkowe paczki z piłeczka i nie widziałam ,zeby Któres dziecko było zawiedzione..!!! |
|
|
|
|
@kostuch
0
0
|
Wysłany: 2014-06-03, 15:34
|
|
|
Ja nic nie muszę ale skoro pracodawca chce coś zrobić dla pociech pracowników, to mógłby coś odpowiedniego dla wieku dziecka przygotować.!!! |
|
|
|
|
|