ankieta WYPAKI Z UDZIAŁEM WÓZKÓW ELEKTRYCZNYCH yale |
używając wózka elektrycznego yale ( zółty) |
uległem wypadkowi, uznano wypadek w pracy |
|
[ 3 ] |
uległem wypadkowi, nie uznano wypadek w pracy |
|
[ 5 ] |
żółte wózki są niebezpieczne w użytkowaniu |
|
[ 55 ] |
|
Głosowań: 58 |
Wszystkich Głosów: 63 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
grigori86
0
0
|
Wysłany: 2014-01-18, 12:27
|
|
|
a u mnie na sklepie zgłosiliśmy problem i wymienili nam kółko prowadzące w nim na takie jak w małym ciągniku znaczy choinkę i jest ok nawet na śniegu daje radę tylko że strasznie jest wolny ale z tym nie dało się już nic zrobić |
|
|
|
|
@Hell
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2014-01-18, 16:21
|
|
|
Robertty napisał/a: | lenka to ty jeszcze społem zachaczałas ;P |
Prawie alem dobrze zakonserwowana... |
_________________ Ludzie zapomną to co powiedziałeś, zapomną to co zrobiłeś ale nigdy nie zapomną jak poczuli się dzięki Tobie.... |
|
|
|
|
~adolf17
Stanowisko: kierownik sklepu
0
0
|
Wysłany: 2014-01-18, 22:48
|
|
|
Ja też pamiętam te czasy jak nie było elektryków,ale kobiety jak same były na zmianie i miały 2 auta do ściągnięcia to napewno nie było to dla nich miłe przeżycie...także w obecnej sytuacji jak mamy elektryki na sklepach to jest lepiej-szczególnie dla kobiet,a wypadki zawsze się mogą przytrafić każdemu,nawet jak obsługuje się paleciaka ręcznego można sobie zrobić krzywdę |
|
|
|
|
@4ever
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2014-01-21, 12:10
|
|
|
Dziwne! U nas dostawę z tira zwożą kierowcy na magazyn (nie mamy rampy) i mimo że mam kurs na elektryka to wcale nie zwożę dostawy no chyba, że na magazynie układam mixy osobno, calaki, warzywniaki, i kontenery chłodnicze |
|
|
|
|
Robertty [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-01-22, 13:17
|
|
|
Kod: | Dziwne! U nas dostawę z tira zwożą kierowcy na magazyn (nie mamy rampy) |
Kierowca nie powinien przekraczać lini magazynu,do drzwi on on drzwi ja...zakaz wchodzenia na magazyn podczas dostaw dziennych |
|
|
|
|
@4ever
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2014-01-22, 18:49
|
|
|
Warto wiedzieć, żeby pan BHP-owiec się nie doczepił podczas kontroli. |
|
|
|
|
~Frank_a
0
0
|
Wysłany: 2014-01-23, 00:25
|
|
|
Robert z tego co wiem, to magiczna granica dla kierowcy jest roleta dzielaca magazyn od sklepu. U nas to roznie bywa, zalezy od kierowcy , jak trafi sie fajny i widzi ze same babki na zmianie to pyka sa samochod-magazyn (zaznaczam na sklep nie wyjezdza) |
|
|
|
|
@Hell
0
0
|
Wysłany: 2014-01-23, 09:34
|
|
|
Robertty napisał/a: | Kod: | Dziwne! U nas dostawę z tira zwożą kierowcy na magazyn (nie mamy rampy) |
Kierowca nie powinien przekraczać lini magazynu,do drzwi on on drzwi ja...zakaz wchodzenia na magazyn podczas dostaw dziennych |
Z łazienki też mu nie pozwolisz skorzystać i kawy nie zrobisz jak poprosi? :D |
_________________ Ludzie zapomną to co powiedziałeś, zapomną to co zrobiłeś ale nigdy nie zapomną jak poczuli się dzięki Tobie.... |
|
|
|
|
~Frank_a
0
0
|
Wysłany: 2014-01-23, 11:08
|
|
|
|
|
|
|
|
@lokii
0
0
|
Wysłany: 2014-01-23, 12:10
|
|
|
Robertty napisał/a: | Kod: | Dziwne! U nas dostawę z tira zwożą kierowcy na magazyn (nie mamy rampy) |
doczytaj procedury w edycji 2013 to sie wlasnie zmienilo i bariera dla kierowcy nie jest linia rampa/magazyn ale magazyn/sklep |
|
|
|
|
w_w_w_o
Stanowisko: kierownik sklepu
0
0
|
Wysłany: 2014-01-23, 23:04
|
|
|
Kierowca nie powinien przekraczać lini magazynu,do drzwi on on drzwi ja...zakaz wchodzenia na magazyn podczas dostaw dziennych[/quote]
Przecież jakiś czas temu zniesiono tą granicę i nowym wyznacznikiem tej linni są drzwi magazynowe ale do sali sprzedaży:) |
|
|
|
|
yasiu
Stanowisko: klient
0
0
|
Wysłany: 2014-05-17, 10:22
|
|
|
Wózki MP 16 w standardzie posiadają koło, które nadają się do pracy wyłącznie na magazynie.Jeżeli jednak zachodzi taka potrzeba to można wymienić na koło z bieżnikiem. Wtedy wózek nie ślizga się na mokrych powierzchniach.
Fakt wymiany koła należy zgłosić na protokole podczas przekazania wózka do przeglądu, czy też naprawy w Centrum Dystrybucyjnym.
Jeżeli mają Państwo jakieś problemy z wózkami obsługiwanymi przez firmę Emtor (wózki te posiadają kartkę przeglądową z logo firmy EMTOR) to proszę o informacje na mojego maila l.jasinski(malpa)yale.emtor.pl za (malpa) należy wstawić znak @
Postaram się odpowiedzieć na wszystkie Państwa wątpliwości.
Łukasz Jasiński
Emtor |
|
|
|
|
Konto: Oficjalne - Firma Emtor 'Wózki widłowe'
|
|
|
|
|
@Hell
0
0
|
Wysłany: 2014-05-17, 11:45
|
|
|
yasiu, dzięki za rzeczowe info, na pewno skorzystamy z niego podczas wysyłania wózka do przeglądu. :tak: |
|
|
|
|
Robertty [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-05-17, 11:46
|
|
|
ŁAŁ uznano nasze forum za oficjalne i znalazł się ktoś kto chce nam pomóc ,brawo dla Pana |
|
|
|
|
@Hell
0
0
|
Wysłany: 2014-05-17, 11:50
|
|
|
Powiem wam że mi od dawna tego brakowało, tkwi w nas olbrzymi potencjał do tej pory niewykorzystywany, przynajmniej oficjalnie z tego co się słyszy. :D |
|
|
|
|
|