orzeczenie o stopniu niepełnosprawności |
Autor |
Wiadomość |
Grzegorz
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2014-05-12, 07:21
|
|
|
Jak dasz orzeczenie to i firma na tym zyskuje, 1000 zł od jednego pracownika z PFRON oraz cos z podatkiem, więc zmniejszają się koszty utrzymania takiego pracownika. Każdy coś zyskuje :D |
|
|
|
|
melodramat
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2014-05-13, 16:27
|
|
|
ja posiadam orzeczenie o stopniu niepełnosprawności,mam wolne soboty i niedziele, nie mam nadgodzin i godzin nocnych,z dodatkowej przerwy nie korzystam bo byłoby to kosztem innych a ogólnie pracuję tak jak inni i wcale nie gorzej,nikt mnie z tego powodu nie szykanuje i traktuje normalnie.na każdym sklepie może być tylko jedna taka osoba więc z grafikiem nie ma kłopotu,na wynagrodzeniu nie stracisz a mój rejon traktuje mnie normalnie a pracuję tu już kilka lat i warto było |
|
|
|
|
JanuszJG
Stanowisko: były pracownik
0
0
|
Wysłany: 2014-05-14, 06:44
|
|
|
melodramat napisał/a: | ja posiadam orzeczenie o stopniu niepełnosprawności,mam wolne soboty i niedziele, nie mam nadgodzin i godzin nocnych,z dodatkowej przerwy nie korzystam bo byłoby to kosztem innych a ogólnie pracuję tak jak inni i wcale nie gorzej,nikt mnie z tego powodu nie szykanuje i traktuje normalnie.na każdym sklepie może być tylko jedna taka osoba więc z grafikiem nie ma kłopotu,na wynagrodzeniu nie stracisz a mój rejon traktuje mnie normalnie a pracuję tu już kilka lat i warto było |
Nie pozostaje nic innego, jak pogratulować Tobie takiej załogi i KR. Sam posiadam orzeczenie o stopniu niepełnosprawności, ale pracuję w konkurencji. Na jednym sklepie robili wielkie halo, że musiałem wyjść do domu o 22:15. Na drugim sklepie nie robią żadnych problemów, a załoga jest tak samo wyrozumiała i do tego spoko KR. |
|
|
|
|
|