pracownik |
Autor |
Wiadomość |
merta075
Stanowisko: były pracownik
|
Wysłany: 2014-02-21, 17:06 pracownik
|
|
|
Witam! Chciałabym się dowiedzieć czy mam szanse zostać spowrotem przyjęta do biedronki??? pracowałam od samego otwarcia przez jakieś 4 lata w badaniach miałam wpisane ze mam wade wrodzoną wzroku i wszyscy o tym wiedzieli a jednak pracowałam normalnie na wszystkie kursy jezdziłam wózkiem widłowym jezdziłam i było ok az do momentu gdy miałam miec przedluzona umowe na czas nie okreslony a wiec nie zrobili tego poniewaz powiedziano mi ze ja wogole nie powinnam pracowac na takim stanowisku z takimi wynikami dodam tylko ze bylam wzorowym pracownikiem bo wszyscy sie za mna wstawiali uwazam ze nie przedluzono mi umowy z powodu pozbycia sie pracownika zeby nie dac umowy na czas nieokreslony a przyjac nowych na czas okreslony prosze o jakies wskazówki pozdrawiam |
_________________ Witam! Chciałabym się dowiedzieć czy mam szansę zostać przyjęta spowrotem do biedronki???? |
|
|
|
|
@kluq
Stanowisko: centrum dystrybucyjne
0
0
|
Wysłany: 2014-02-21, 19:07
|
|
|
Możesz złożyć cv ale nie my decydujemy o Twoich szansach. Może być tak jak piszesz a może być też tak, że ktoś w końcu dopatrzył się iż zatrudnianie Ciebie to duże ryzyko dla firmy i dlatego skończyło się tak a nie inaczej. W takiej sytuacji szanse na powrót są bardziej niż marne. |
_________________ Niejeden, komu się wydaje, że umie mówić, po prostu nie umie milczeć. Epicharm |
|
|
|
|
~afterwork
Stanowisko: kierownik sklepu
0
0
|
Wysłany: 2014-02-21, 22:38
|
|
|
a jak powazna to wada? jesli mozna wiedziec? |
|
|
|
|
Robertty [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-02-21, 23:23
|
|
|
nie prawda, mój kr podważył byłej już kierownik Katarzyny U-K i przyjął z powrotem kasjerki w tym jedną z z-z .Pije Pana zdrowie Panie W i Pana S też porządni ludzie |
|
|
|
|
@kluq
0
0
|
Wysłany: 2014-02-22, 00:33
|
|
|
Nie do końca idzie zrozumieć o co Ci chodzi Robertty i co to ma wspólnego z tym tematem ?? Następnym razem pisz po trzeźwemu , bo inaczej trudno w takich postach doszukiwać się logiki. |
_________________ Niejeden, komu się wydaje, że umie mówić, po prostu nie umie milczeć. Epicharm |
|
|
|
|
Robertty [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-02-22, 00:57
|
|
|
Cytat: | [codeWitam! Chciałabym się dowiedzieć czy mam szanse zostać spowrotem przyjęta do biedronki???][/code] |
Kluq czytaj ze zrozumieniem
Cytat: | [codeMoże być tak jak piszesz a może być też tak, że ktoś w końcu dopatrzył się iż zatrudnianie Ciebie to duże ryzyko dla firmy i][/code]
|
ale z picem to masz rację zdrówko
[ Dodano: 2014-02-22, 00:58 ]
podważył decyzję o rozwiązaniu umowy kluq Twoje też zdrówko ,ep |
|
|
|
|
~zjebosz
Stanowisko: kierownik sklepu
0
0
|
Wysłany: 2014-02-22, 10:29
|
|
|
pojawiają się ponowne zatrudnienia, trzeba tak jak zawsze... składać cv i składać cv... |
|
|
|
|
@jonka
0
0
|
Wysłany: 2014-02-22, 10:38
|
|
|
różnie bywa,próbować trzeba,za to głowy nie ucinają |
|
|
|
|
@kluq
0
0
|
Wysłany: 2014-02-22, 11:17
|
|
|
Robertty napisał/a: | podważył decyzję o rozwiązaniu umowy kluq |
Problem w tym ,że tu nie ma rozwiązania umowy tylko jest wygaśnięcie umowy na czas określony i brak jej kontynuacji a to wielka różnica |
|
|
|
|
@jonka
0
0
|
Wysłany: 2014-02-22, 17:33
|
|