brak małych koszyków, |
Autor |
Wiadomość |
@jonka
Stanowisko: były pracownik
0
0
|
Wysłany: 2010-10-28, 21:51
|
|
|
o widzę,że wszędzie podobnie jak u mnie...brak winnych,koszyki same się powynosiły ...A TERAZ TAKIE POTRZEBNE! TO NIECH JE TERAZ SOBIE PRZYNOSZĄ! >:D |
|
|
|
|
@mucha
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2010-10-29, 19:29
|
|
|
u mnie wczoraj klientka zaczęła narzekać na brak koszyków na małe zakupy a ja jej na to że to nie nasza wina tylko klientów bo pokradli no a ona swoje że to nie możliwe i już płaci a za nią klientka następna postawiła na taśmę koszyk biedronkowy z zakupami (i nawet nie raczyła wyjąć zakupów z tego kosza) i ta pierwsza zobaczyła ten koszyk i do mnie że ja kłamię że są koszyki a ja łagodnie że nie ma, więc ona do tej drugiej z gębą że jak ona może tak okradać sklepy, stać ją na takie zakupy a nie stać na koszyk, awantura!! koniec końców ta druga klientka zostawiła koszyk z zakupami i nie płacąc wyszła czerwona jak burak ze sklepu, odzyskaliśmy jeden koszyk ja tylko siedziałam i słuchałam jak się wyzywały.. |
|
|
|
|
@moli
0
0
|
Wysłany: 2010-10-29, 19:46
|
|
|
Heh, dobre ale się uśmiałam :D |
|
|
|
|
@reniusia
0
0
|
Wysłany: 2010-10-29, 19:49
|
|
|
Ale numer i takim oto sposobem macie koszyk |
|
|
|
|
@zielonabiedrona
0
0
|
Wysłany: 2010-10-29, 22:20
|
|
|
u nas są koszyki cały czas...i niedawno przyszły nowe,widziałam............. |
|
|
|
|
@Flapjack
The Viper
0
0
|
Wysłany: 2010-10-30, 19:50
|
|
|
i nie giną wam? |
|
|
|
|
Bartosz
Administrator
Stanowisko: klient
0
0
|
Wysłany: 2010-10-30, 21:20
|
|
|
mucha napisał/a: | u mnie wczoraj klientka zaczęła narzekać na brak koszyków na małe zakupy a ja jej na to że to nie nasza wina tylko klientów bo pokradli no a ona swoje że to nie możliwe i już płaci a za nią klientka następna postawiła na taśmę koszyk biedronkowy z zakupami (i nawet nie raczyła wyjąć zakupów z tego kosza) i ta pierwsza zobaczyła ten koszyk i do mnie że ja kłamię że są koszyki a ja łagodnie że nie ma, więc ona do tej drugiej z gębą że jak ona może tak okradać sklepy, stać ją na takie zakupy a nie stać na koszyk, awantura!! koniec końców ta druga klientka zostawiła koszyk z zakupami i nie płacąc wyszła czerwona jak burak ze sklepu, odzyskaliśmy jeden koszyk ja tylko siedziałam i słuchałam jak się wyzywały.. |
haha szkoda, że nikt tego nie nagrał na video, był by ubaw po pachy :D |
|
|
|
|
|