Jestem na nie... Pracowałem kiedyś w hipermarkecie i wiem, że słuchanie codziennie tego samego jest męczące dla umysłu :D
My na nockach słuchamy sobie radia ale nocki to inna sprawa
to prawda. Ja pracowałam także w biedronce która była usytuowana w C.H i muzyka codziennie była podobna, dużo ludzi się kręciło i jak wracałam do domu to byłam zmęczona psychicznie tym harmiderem. Myśleć się nie dało przez hałas ludzi zmieszany z muzyką.
Jestem na nie... Pracowałem kiedyś w hipermarkecie i wiem, że słuchanie codziennie tego samego jest męczące dla umysłu :D
My na nockach słuchamy sobie radia ale nocki to inna sprawa
to prawda. Ja pracowałam także w biedronce która była usytuowana w C.H i muzyka codziennie była podobna, dużo ludzi się kręciło i jak wracałam do domu to byłam zmęczona psychicznie tym harmiderem. Myśleć się nie dało przez hałas ludzi zmieszany z muzyką.
JESTEM NA NIE ;/
Moim zdaniem zgadzam sie tutaj z alexxx21 i B_Krakow Jestem również na NIE słuchanie w kółko tego samego prawie w dzień w dzień :nie:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum