Nasza-Biedronka.pl Strona Główna

Nasza-Biedronka.pl

Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Chleb tostowy
Autor Wiadomość
~usura


Stanowisko:
były pracownik

Dołączył: 09 Sty 2012
Posty: 59
  Wysłany: 2012-11-25, 15:11   Chleb tostowy

Od jakiegoś czasu ja i moja rodzina jesteśmy fanami chleba tostowego.Zaczęłam od kupowania w markecie "dla mnie w sam raz"(mistrzostwo świata ich chleb tostowy),a obecnie kupuje go w Biedronie.I napiszcie mi,dlaczego tego chleba nie da się jeść?Czy on jest wcześniej mrożony i czemu tak szybko wysycha?Mam porównanie z chlebami z innych marketów i nasz chleb jest po prostu niejadalny.Pytałam już Rejona i kierownictwa sklepu co oni robią z tym chlebem,że jest naprawdę niedobry,ale nikt mi nie udzielił odpowiedzi.A Wam smakuje? :P
  Ocena JMP: 1/10
     
+marta1 

Stanowisko:
klient

Pomogła: 1 raz
Dołączyła: 13 Gru 2011
Posty: 4494
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2012-11-25, 16:19   

co prawda nie próbowałam innych ale nasz na tosty lub grzanki mi smakuje
 
     
DarkSide 


Stanowisko:
były pracownik

Dołączył: 22 Sty 2011
Posty: 3461
Skąd: Polska
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2012-11-26, 14:21   

usura, to prawda ten chleb jest jakiś albo mokry jak papka, ale pół wyschnięty...
_________________
Życie bez biedronki jest możliwe a do tego wspaniałe!!!
  Ocena JMP: 1/10
     
waszaklientka
[Usunięty]

Wysłany: 2012-11-26, 19:42   

Mokry mi się zdarzał, ale zniechęciłam się totalnie, jak włos w nim znalazłam.. O ile pierwsze wydaje mi się efektem złego przechowywania (suchego nigdy nie trafiłam), to drugie świadczy o kiepskich warunkach higienicznych w piekarni..
 
     
+marta1 

Stanowisko:
klient

Pomogła: 1 raz
Dołączyła: 13 Gru 2011
Posty: 4494
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2012-11-27, 09:58   

u nas jak było gorąco na sklepie no to fakt chleb się pocił pod folijką i zdarzało się że przez to pleśniał
 
     
biedronka1477

Dołączył: 26 Sie 2012
Posty: 662
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2012-11-27, 18:40   

Fakt tostowy w biedronce jest nie dobry, przeważnie mokry lub wilgotny z zaparowanym opakowaniem. Najlepszy jest chleb prosto z piekarni. Takiej sprawdzonej.
 
     
wiewiora
[Usunięty]

Wysłany: 2012-11-27, 19:23   

Ja właśnie jadłam tosty i ja nie narzekam :D
 
     
waszaklientka
[Usunięty]

Wysłany: 2012-11-27, 21:27   

biedronka1477 napisał/a:
Fakt tostowy w biedronce jest nie dobry, przeważnie mokry lub wilgotny z zaparowanym opakowaniem. Najlepszy jest chleb prosto z piekarni. Takiej sprawdzonej.


Najlepszy to jest chleb domowy;p
 
     
~aghni

Stanowisko:
klient

Dołączył: 02 Gru 2012
Posty: 29
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2012-12-02, 20:10   

kilka razy go kupiłam i nigdy nie był ani mokry ani nic, nawet po kilku dniach świeżość trzymał, no ale ja często tego chleba nie kupuję, może akurat dobrze trafiałam
  Ocena JMP: 8/10
     
biedronka1477

Dołączył: 26 Sie 2012
Posty: 662
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2012-12-03, 16:13   

Tak chleb domowy, tylko kto ma czas go robić.
 
     
~michal77

Stanowisko:
klient

Dołączył: 29 Paź 2012
Posty: 37
Skąd: SWD
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2012-12-04, 00:39   

Ja tam nie wiem czy jest suchy czy mokry, bo zawsze przypiekam go tosterze lub opiekaczu, mniam ;)
 
     
@Cytrynka


Stanowisko:
klient

Dołączył: 18 Paź 2012
Posty: 117
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2013-01-12, 17:45   

Nigdy nie trafiłam ani na suchy, ani na mokry. Zawsze jest świeży i dobry. A ostatnio mówią nawet w domu, że jest lepszy niż ten droższy w innych sklepach, bo tosty z niego są takie mięciutkie i pyysznee ;p Mówię o tym w czerwonym woreczku :)
_________________
"Jeśli życie daje Ci cytrynę- zrób z niej lemoniade!"
 
     
@kluq 


Stanowisko:
centrum dystrybucyjne

Dołączył: 30 Lip 2010
Posty: 1751
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2013-01-12, 18:38   

Dokładnie ten sam ale u MNIE masakryczny w dwóch wersjach: stary albo rozpaćkany , OCHYDA
_________________
Niejeden, komu się wydaje, że umie mówić, po prostu nie umie milczeć. Epicharm
 
     
waszaklientka
[Usunięty]

Wysłany: 2013-02-02, 15:43   

Cytat:
Tak chleb domowy, tylko kto ma czas go robić.


Ugniecenie ciasta to 5 minut, wsadzenie po wyrośnięciu do piekarnika, a potem wyciągnięcie - moment.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


phpBB by przemo