| Iwentaryzacje | 

| Autor | Wiadomość | 

| biedronkaaa   
 Stanowisko:
 kierownik sklepu

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2012-11-07, 20:26 |   
 |  
               | 
 |  
               | prawda jest taka że może poprzerzucać ludzi po rejonie... ale czy to coś zmieni ? niech firma zainwestuje w ochronę wtedy inwentaryzacje nie będą takie złe... lecz firmie jest na rękę to, bo zła inwentaryzacja = brak premii a biedronka jest ubezpieczona więc wychodzą na +
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| @woles   

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2012-11-08, 12:04 |   
 |  
               | 
 |  
               | Jak wskazuje Umowa premia uznaniowa. Nie każdy musi ja dostać, choć biuro zawsze dostaje |  | 

|   |  | 

|  | 

| @krzysieq 
 Stanowisko:
 z-ca kierownika

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2012-11-08, 17:45   . |   
 |  
               | 
 |  
               | Właśnie nie wiem tylko czy chodziło mu porozrzucanie personelu po sklepach czy o zwolnienie. Ale jak gadałem z ks to chodziło o to pierwsze. |  | 

|   |  | 

|  | 

| DarkSide   

Stanowisko:
 były pracownik

0
	    0   |  | 

|   |  | 

|  | 

| @makota 

Stanowisko:
 kasjer

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2012-11-09, 00:08 |   
 |  
               | 
 |  
               | Do skutku,aż wyjdzie git..czyli zadowalająca. Się nie martw ,święta idą , utarg będzie   |  | 

|   |  | 

|  | 

| bl0ndie   
 Stanowisko:
 kasjer

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2013-01-17, 18:54 |   
 |  
               | 
 |  
               | A ja mam pytanie odnośnie wyników inwentaryzacji, jak je interpretować, kiedy jest dobrze kiedy źle , jakie przedziały itp. ? |  | 

|   |  | 

|  | 

| Robertty [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 2013-01-17, 19:33 |   
 |  
               | 
 |  
               | inwentura ze sporymi brakami kończy się pisaniem tłumaczenia  dla ko: potem wymienia się kasjerów (może przepuszczają towar) potem z-ców (może źle sprawdzają dostawy) potem dają nowego ks( może lepiej sobie poradzi),a i za pomniałem wymienia się ochroniarza (bo ten śpi,kombinuje itp)
 ogólnie jakby Ci nie wynosili towaru to ty i twoja załoga to kombinatorzy i złodzieje 9interpretacja przełożonych)

[ Dodano: 2013-01-17, 19:39 ]
 a i zapomniałem ,nagle w cctv wydłuży się czas nagrywania z 4 tyg na parę miesiące ... i nie zdziwcie się bo u mnie gdy padł monitornig o 13 tej (nie zgłoszony jeszcze przez nas) to o 14 tej do siedzącej w biurze ks zadzwonił ko z pytaniem co z naszymi kamerami że padły!!! ( kr zdziwiona do nas a skąd wie J.  że u was padły zgłaszaliście?)
 co potwierdza że mają możliwość realnego ,zdalnego podglądu z kamer,no chyba że  dystrykt ma taką intuicję.....

więc złe inwentury to wina załogi (pewnie kradniemy) ....... a że wynoszą nas siatkami to szczegół
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| @biedrona@ 
 Stanowisko:
 z-ca kierownika

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2013-01-18, 12:38 |   
 |  
               | 
 |  
               | U mnie też kradną. Nie ma tygodnia abyśmy kogoś nie złapali na kradzieży. Teraz złodzieje przychodzą już w trzech, czterech a jak próbujemy ich zatrzymać to się śmieją prosto w twarz. Oczywiście ochrony nie mamy, bo firma musi oszczędzać. |  | 

|   |  | 

|  | 

| #Schweppes   

Stanowisko:
 z-ca kierownika

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2013-01-20, 11:41 |   
 |  
               | 
 |  
               | U nas 0,38   między innymi 23 kawy nescafe clasic, 41 nescafe sensazione, 9 red labelów małych, 7 dużych itd, itd. Wszystko wyniesione. Następna za 2 miesiące (nie za trzy) A ochronie godziny się po prostu kurczą, w tym tygodniu będzie aż 18h  ;]
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| +marta1   
 Stanowisko:
 klient

Pomogła: 1 raz

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2013-01-21, 07:28 |   
 |  
               | 
 |  
               | u mnie 0.29% , porażka poprzednia była 0.24% , następna za 2 miesiące ciekawa jestem czy po freshu wszędzie są gorsze wyniki ? |  | 

|   |  | 

|  | 

| #grubymisiu 
 Stanowisko:
 z-ca kierownika

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2013-01-21, 10:30 |   
 |  
               | 
 |  
               | u koleżanki 0,49 za dwa tygodnie nastepna -powynosili kosmetyki ,alkohol  ,kawa i wędliny |  
				| _________________ grubymisiu
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| @realistka   
 Stanowisko:
 kasjer

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2013-01-21, 12:22 |   
 |  
               | 
 |  
               | U nas 0,21% Nigdy tak źle nie było ;( zawsze 0,06,góra 0,16,ale nie tak! FF dał popalić ponadto zabrali ochronę, brakuje piwa, kosmetyków, red labela w pizdu, czekolady,kawy czyli standard,pojedynczych złodziei wyłapujemy same,ale to jest kropla w morzu,teraz chodzą "hurtownicy" i oni nas pilnują a nie my ich, 4 osoby na zmianie, 3 na kasie, a ta 1 to towar, o/w, pieczywo, strefa wejścia no i jeszcze dojdzie piec do wypieku, wchodźcie złodzieje,zapraszamy  , bramki między kasami zarąbiste o naszym dawnym kołowrotku to tylko powspominać,żal,po prostu żal :eee: |  | 

|   |  | 

|  | 

| ~zula   
 Stanowisko:
 były pracownik

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2013-01-21, 12:31 |   
 |  
               | 
 |  
               | u nas nie zaciekawe inwentury odkad mamy nowego KR po inwentaryzacji w protokole jak sprawdzamy to zawsze nam na niekorzyść odwali coś  np. droższe kosmetyki proszki do prania czy mięso  zminusuje po kilka szt a było normalnie porażka , taka osoba nie powinna sie do tego brac jak nie potrafi ;(
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| ~zulcia73 
 Stanowisko:
 były pracownik

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2013-02-04, 14:29 |   
 |  
               | 
 |  
               | słuchajcie jak to jest z liczeniem towaru, np obiadki dla dzieci trzeba dzielic na smaki? pytam bo do tej pory tego nie robiliśmy a nowa KR sobie tego zażyczyła, albo np. kaszki dla dzieci do tej pory podział był tylko na gramature a teraz trzeba było smakami jeszcze dzielić |  | 

|   |  | 

|  | 

| jozekddz 
 Stanowisko:
 kasjer

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2013-02-04, 18:38 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | zulcia73 napisał/a: |  	  | słuchajcie jak to jest z liczeniem towaru, np obiadki dla dzieci trzeba dzielic na smaki? pytam bo do tej pory tego nie robiliśmy a nowa KR sobie tego zażyczyła, albo np. kaszki dla dzieci do tej pory podział był tylko na gramature a teraz trzeba było smakami jeszcze dzielić | 

Mają być podzielone tak jak przychodzą w kartonie, wydawało mi się to oczywiste uzawsze tak u mnie było
 |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |