Mięso biedronkowe |
Autor |
Wiadomość |
@makota
Stanowisko: kasjer
Dołączył: 15 Sty 2010 Posty: 222
0
0
|
Wysłany: 2012-10-20, 22:03
|
|
|
i klopsy |
|
|
|
|
@jagodak
Stanowisko: kierownik sklepu
Dołączyła: 06 Sty 2012 Posty: 365
0
0
|
Wysłany: 2012-10-20, 22:04
|
|
|
Moim zdaniem żadne mięso z kurczaka nie nadaję się do przygotowania dobrego posiłku. Kurczak zawsze zamarynowany wonią folii, piersi z kurczaka bez smaku i o dziwnej strukturze tak jakby kurki chorowały, sama nie wiem, za to poledwiczke, gulasz i kulke kupuję cały czas i zawsze jakość pierwsza klasa. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z internetu nie wiedziałem, że jest na świecie tylu idiotów" Stanisław Lem |
|
|
|
|
PrzyjacielForum [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-10-21, 10:20
|
|
|
Kurki z wolnego wybiegu są najlepsze, jaja od nich też i to wie każdy - nawet dziecko ze żłobka. Nie tam jakaś padlina w sklepach. Fuj..... |
|
|
|
|
Larrikol [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-10-21, 10:30
|
|
|
to sie tyczy kazdego mięcha Szczęsliwe mięcho, to smaczniejsze mięcho |
|
|
|
|
PrzyjacielForum [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-10-21, 10:34
|
|
|
ju rajt |
|
|
|
|
Larrikol [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-10-21, 10:37
|
|
|
soł hapi ju agri |
|
|
|
|
mK2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-10-21, 23:22
|
|
|
Oj tam oj tam ale się czepiacie nie mam miejsca na kurnik :x >:D |
|
|
|
|
PrzyjacielForum [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-10-27, 21:23
|
|
|
W Lidlu mają smaczniejszy drób |
|
|
|
|
mK2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-10-28, 00:00
|
|
|
Wiem kupuje tam mielone i pałeczki kuraka >:D >:D |
|
|
|
|
~aghni
Stanowisko: klient
Dołączył: 02 Gru 2012 Posty: 29
0
0
|
Wysłany: 2012-12-02, 20:54
|
|
|
u nas w miasteczku nie ma dużego wyboru sklepów
mięsa na targu nie kupię
w sklepach nie pakowane kilka razy trafiłam na psujące się i śmierdzące
z marketów mam do wyboru tylko market tesco ale to jest badziewie więc mięso kupuję przeważnie w biedronce
nie jest złe , mielone z szynki świetne, tak samo mięso na gulasz |
|
|
|
|
wiewiora [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-01-11, 07:42
|
|
|
Mięso biedronkowe strasznie się popsuło.Mielonka indycza to same kości i skóry,mięso garmażeryjne jeszcze gorzej,filet z kurczaka to same żyłki i krew,ćwiartki i podudzia też pozostawiają wiele do życzenia.Co się dzieje z tym mięsem,kiedyś pamiętam wszystko było idealne do spożycia i coś konkretnego można było coś z niego przyrządzić a teraz to lepiej tego nie kupować.Zresztą można zauważyć jak duże są PL u Nas ludzie też widzą,że coś strasznie się popsuło.Szkoda ;( |
|
|
|
|
PrzyjacielForum [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-01-11, 13:46
|
|
|
wiewiora, Coraz więcej osób to zauważa. Wystarczy tylko lodówkę otworzyć by przekonać się po zapachu mięsa, że jest g*wno warte. |
|
|
|
|
bajka
Stanowisko: były pracownik
Dołączyła: 31 Paź 2011 Posty: 9
0
0
|
Wysłany: 2013-01-11, 19:00
|
|
|
a czujecie jak ten drób śmierdzi? kiedyś kupiłam 1 op. podudzia i tak śmierdziało, że wyrzuciłam choć data była ok |
|
|
|
|
Robertty [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-01-11, 20:24
|
|
|
ja lubię wątróbkę z kurcząt jako gulasz...oczywiście z lidla,bo z biedrony jakaś odpadowa |
|
|
|
|
@nn79
Stanowisko: kasjer
Dołączyła: 12 Mar 2011 Posty: 215
0
0
|
Wysłany: 2013-01-12, 11:41
|
|
|
wątróbka drobiowa w biedronce? gdzie? |
|
|
|
|
|